Partner login

Alusasut – alimman kerroksen oikea valinta pitää sinut lämpimänä

Snickers Workwear - Suomi

Kylmään ilmaan pukeutuminen on kuin talon rakentaminen, jonka aloitat pohjan rakentamisella. Alusasumme on suunniteltu alimmaiseksi kerrokseksi, joka tarjoaa oikean lämmön ja mukavuuden. Käyttämällä hengittäviä materiaaleja varmistat tuuletuksen sekä kosteuden haihtumisen.

Meidän saumattomat mallit ovat 37.5®-kuiduista sekä polyesteri- ja merinovillasta valmistettuja vaatteita, jotka soveltuvat erilaisiin työtehtäviin kylmissä olosuhteissa.

Edistykselliset alusasumme tulevat kolmesta eri perheestä – soveltuen kylmään ilmastoon sekä fyysiseen työhön, missä intensiteettitaso vaihtelee.

LiteWork – kevyt ja hengittävä

LiteWork-perheen alusasuissa on 37.5®-teknologia aktiiviseen työhön, jossa
ilmanvaihto sekä kosteuden haihtuminen ovat ensisijaisia tarpeita.

LiteWork-alusasut

FlexiWork – päivitetty klassikko

Suosittu ja klassinen XTR-sarjamme on muotoilultaan päivitetty sekä myös paranneltu toiminnallisuuden osalta. Edistykselliset kuviot tarjoavat lämpöä ja ilmanvaihtoa eri vartaloalueille.

FlexiWork-alusasut

FlexiWork-villa, kun lisää lämpöä tarvitaan

Villan lämmön ja polyamidin yhdistelmän ansiosta ovat nämä erinomaiset alusasut
lämpimiä, ilmanvaihdon omaavia sekä kestäviä. Ekstra villa-teddyä lisättiin paikkoihin, joissa ylimääräistä lämpöä tarvitaan.

FlexiWorkin villaiset alusasut

Koe enemmän ↓

Kolme askelta sääolosuhteiden päihittämiseen

Kylmällä ilmalla pukeutuminen ei ole kovin hankalaa, mutta pukeutuaksesi oikein työskennelläksesi kylmässä ilmassa vaatii enemmän ajattelua. Intensiivinen ja raskas työ yleensä tarkoittaa hikoilemista.

Kerrospukeutuminen

Kysy meiltä