Partner login

Pysy näkyvissä ja turvassa huomiotyövaatteilla

Snickers Workwear - Suomi

Huomiovaatteet ovat tärkeä osa henkilökohtaista suojausta, etenkin kun työskennellään hämärässä ja pimeässä. Uusi huomiovaatteiden valikoimamme tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, toiminnallisuuksia ja työskentelymukavuutta.

Tiedämme, että työvaatteiden kokeneet ja omistautuneet käyttäjät arvostavat polvisuojasta, esitaivutettuja lahkeita ja erinomaista istuvuutta - samalla kun he pysyvät näkyvissä ja turvattuina työssään.

Olemme valinneet suosituimmat housu- ja takkimallit, joista olemme muokanneet huomiomalliston. Olemme myös lisänneet pyydettyjä ominaisuuksia näihin malleihin, kuten id-korttipidikkeet.

HENGENPELASTA, ILMAN KOMPROMISSEJA

Otamme henkilökohtaisen turvallisuuden vakavasti – ilman kompromisseja. Tästä syystä esimerkiksi huomiovaatetakkimme, -t-paitamme, -pikeepaitamme ja -liivimme on varustettu ympäriinsä heijastimilla, myös olkapäiden päältä, olet siis hyvin näkyvä kaikista suunnista – myös polvistuessasi.

Näkyvissä ja havaittavissa oleminen on erittäin tärkeää vaarallissa työolosuhteissa.

Oheinen kuva demostroi kuinka näkyvyys vaihtelee henkilöittäin tummissa- sekä huomiovaatteissa pitkissä- sekä lähivaloissa.

Tumma henkilö – mustat vaatteet. Valkoinen henkilö – vaaleanväriset vaatteet. Keltainen henkilö – huomiovaatteet.

A = Auto pitkillä valoilla
B = Auto lähivaloilla

"Esimerkiksi tavallisten vaatteiden havaitseminen auton pitkillä valoilla tapahtuu 150 metrin etäisyydeltä, kun taas kirkkaat ja heijastavat työvaatteet näkyvät jo 450 metrin etäisyydeltä."

Näkyvää mukavuutta

Snickers Workwearin vuorittomat huomiovaatetakit ja -housut ovat sisäpuolelta miellyttävää puuvillaa ja ulkopuolelta likaa hylkivää polyesteriä. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja hikoilun riskin vähentämistä.

Kestävät materiaalit antavat värinkestävän suojan

Huomiovaatemallistomme on valmistettu huippuluokan kankaista, jotta voimme varmistaa pitkäkestoisen suojan. Jokaisessa tuotteessa on tietty määrä kestävää polyesteriä ja ne pitävät muotonsa, vahvan huomio-vaatevärinsä ja hylkivät kosteutta, öljyä ja likaa – pesu pesun jälkeen.

Huomiovaatteet

HUOMIOVAATTEIDEN PROFILOINTI.

Huomiovaatteiden (eli HiVis-vaatteiden) profilointi on luku sinänsä. Ylisuuret logot voivat vaarantaa työvaatteen luokittelun. Parhaan mahdollisen ja turvallisen yritysprofiloinnin onnistumiseksi pyydämme ottamaan meihin yhteyden lisätietoja varten.

Huom: Huomiovaatteita ei ole saatavilla ns. tilauskokoina (kts. kokotaulukot alkaen 2016 kuvaston sivu 90), koska niitä ei voida sertifioida EN 471 standardin mukaisesti. Esimerkiksi pienikokoisissa vaatteissa ei ole tarpeeksi fluorisoivaa pintaa.

EN 471

EN 20471 Näkyvä huomiovaatetus ammattikäyttöön.
Standardissa määritellään vaatimukset suojavaatetukselle, joka ilmaisee käyttäjänsä läsnäolon visuaalisesti tekemällä hänet näkyväksi vaarallisissa tilanteissa kaikissa valaistusoloissa päivällä ja ajoneuvojen valojen valaisemana pimeällä. Standardissa annetaan materiaalien väri- ja heijastavuusvaatimukset, minimipinta-alavaatimukset sekä vaatimukset materiaalien sijoittelusta

ytössä on kolme luokkaa, joista korkein on luokka 3:

Luokka 3: Fluorisoivan kokonaisalueen on oltava vähintään 0,8 m² ja heijastavan materiaalin 0,2 m². Luokka 2: Fluorisoivan kokonaisalueen on oltava vähintään 0,5 m² ja heijastavan materiaalin 0,13 m².
Luokka 1: Fluorisoivan kokonaisalueen on oltava vähintään 0,14 m² ja heijastavan materiaalin 0,10 m².

Huomiovaatevalikoimamme

Snickers Workwearin huomiovaatteissa on myös muun muassa Twisted Leg ™ -leikkaus ja Snickers Workwear Gusset ™ -haarakiila, jonka ansiosta housuissa on erinomainen liikkumisen vapaus.

Lisäksi niissä on Cordura® -vahvisteiset polvisuojataskut. Ja paljon enemmän ominaisuuksia!

Etsi suosikkisi ja pysy turvassa.

Katso huomiovaatevalikoimamme

Uusi naisten mallisto

Lähes joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä rintasyöpään. Me Snickers Workwearillä olemme tänä vuonna mukana tukemassa Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n tärkeää työtä.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä naisten malliston kampanjatuotteesta osan Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Katso tuotteet tästä!

Kysy meiltä