Partner login

Klassikko, johon voit luottaa

Snickers Workwear - Suomi

Teolliset kiinnitykset ovat raskaita mekaanisia töitä, jotka kuluttavat vaatteita. Tämän takia mekaanikko ja GIAB osakas Jörgen Olsson on hyvin vaativa housujen valinnassaan. Hänen mielestään mikään ei voita 3-sarjan klassikkohousuja.

Klassikko, johon voit luottaaKuinka tärkeitä työhousut ovat sinulle?

Meille ne ovat tärkeitä, sillä niissä vietetään suurin osa ajasta, joten niiden tulee tuntua hyvälle. Olemme kokeilleet eri brändejä. Joissakin malleissa on erikoisia taskuja mitkä eivät toimi, ja toiset kuluvat nopeasti. Nykyään ostamme vain Snickers 3-sarjan työhousuja. Se on malli, josta kaikki pitävät.

Mikä tekee niistä sinulle mieluisan?

Laatu on hyvää, ne istuvat hyvin ja meille riipputaskut ovat erittäin tärkeitä. Osa työntekijöistämme kantaa paljon työkaluja, kuten pihtejä ja ruuvinvääntimiä juuri näissä taskuissa. Ja koska vietämme aikaamme paljon hitsaten ja kulmia hioten, arvostamme todellakin paljon raskaan sarjan puuvillakangasta, joka ei syty helposti.

Joudutko vaihtamaan housuja usein?

Kyllä, työni on raskasta ja usein likaista. Jokaisella työntekijällä on kolmet parit housuja, jotka näyttävät hyvältä ja toimivat. Koska ostamme joka kerta saman mallin housuja, housukoon muistaminen on erittäin helppoa. Voit pyytää kollegaa nappaamaan parin, tämän vieraillessa liikkeessä.

Yrityksenä on erittäin tärkeätä näyttää hyvältä, joten pukeudumme kaikki mustiin. Meille on tarjottu paljon erinäisiä sopimuksia ja ilmaisia työvaatteita, mutta olemme kieltäytyneet. Ehkä olemme vaativia, mutta haluamme pukeutua niihin mistä pidämme.

Suosittu mukavuudessa, toimivuudessa sekä suojauksessa

3-sarjan työhousuissa on edistyksellinen Twisted Leg™ -leikkaus, polvisuojajärjestelmä sekä Cordura® -vahvikkeet ja paljon taskuja.

3-sarjan työhousuillamme saat käyttöösi edistyksellistä toimivuutta, mukavuutta ja suojausta, johon voit luottaa joka tilanteessa.

Housut ovat saatavilla erilaisilla kangas- sekä värivalinnoilla, taskuilla tai ilman – tarpeittesi mukaisesti.

3-sarjan valikoima

 • 3212 Työhousut riipputaskuilla, DuraTwill

  Kovaa kulutusta kestävät työhousut on valmistettu likaahylkivästä DuraTwill-kankaasta. Edistyksellinen Twisted Leg™ -leikkaus sekä kestävyyden takaavat Cordura®-vahvikkeet. Mukana myös helppopääsyinen reisitasku, jossa erilliset lokerot puhelimelle, kynille ja työkaluille.

  3212 Työhousut riipputaskuilla, DuraTwill
 • 3213 Työhousut riipputaskuilla, RipStop

  Pue päällesi erittäin kevyestä ja kestävästä RipStop-kankaasta valmistetut työhousut. Työhousuissa on KneeGuard®-polvisuojajärjestelmä ja paljon taskuja.

  3213 Työhousut riipputaskuilla, RipStop
 • 3214 Työhousut riipputaskuilla, Canvas+

  Nämä työhousut on valmistettu erittäin mukavasta, mutta silti kestävästä Canvas+-kankaasta.
  Twisted Leg™ -leikkaus, Cordura
  ®-vahvikkeet. Mukana helppopääsyinen reisitasku, jossa erilliset lokerot puhelimelle, kynille ja työkaluille.

  3214 Työhousut riipputaskuilla, Canvas+
 • 3211 Työhousut riipputaskuilla, CoolTwill

  CoolTwill-kankaasta valmistetut työhousut, joissa Twisted Leg™ -leikkaus, Cordura®-vahvikkeet ja paljon taskuja. Mukana helppopääsyinen reisitasku, jossa erilliset lokerot puhelimelle, kynille ja työkaluille.

  3211 Työhousut riipputaskuilla, CoolTwill
 • 3215 Työhousut riipputaskuilla, Comfort Cotton

  Erinomaiset työhousut, jotka on esipesty pehmeäksi. Näissä housuissa on Twisted Leg™ -leikkaus, Cordura®-vahvikkeet. Mukana helppopääsyinen reisitasku, jossa erillinen lokero puhelimelle sekä kynille ja työkaluille.

  3215 Työhousut riipputaskuilla, Comfort Cotton
 • 3223 Lattia-asentajan housut riipputaskuilla, RipStop

  Säästä polviasi. Lattia-asentajan työhousuissa Twisted Leg® -leikkaus antaa täydellisen istuvuuden ja päällystetyt Kevlar®-vahvikkeet polvissa lisäävät kestävyyttä.

  3223 Lattia-asentajan housut riipputaskuilla, RipStop
 • 3714 Naisten työhousut riipputaskuilla, Canvas+

  Uskomaton istuvuus ja mukavuus. Nämä naisten työhousut yhdistävät erinomaisen istuvuuden edistykselliseen toiminnallisuuteen. Canvas+-kangas ja Cordura®-vahvikkeet takaavat housujen kestävyyden. Pinkit yksityiskohdat antavat modernin, naisellisen ilmeen.

  3714 Naisten työhousut riipputaskuilla, Canvas+

Kysy meiltä