Partner login

Ote, tuntuma ja suojaus

Snickers Workwear - Suomi

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi, joten haluamme tarjota niille vain parasta. Tiedätkö, mistä toimivat työkäsineet muodostuvat? Suuresta nykyaikaisten työkäsineiden valikoimastamme löydät aina kehitetyimmän yhdistelmän toiminnallisuutta, kestävyyttä ja suojaa juuri omaan työhösi.

Löydä sinulle sopivat työkäsineet

Erilaiset työkäsineet soveltuvat eri työtehtäviin.9585 Työkäsineet Power Core Tärkeintä on, että valitsemasi työkäsineet soveltuvat käsillesi. Valitsemalla oikean koon työkäsineet, varmistat käsineiden toiminnallisuuden, kestävyyden ja suojauksen.
Ohessa kolme kysymystä, joilla varmistat sinulle sopivat työkäsineet:

Kuinka työskentelet?
Kovaan käyttöön, vahvaa tuettua pitoa ja pehmustettua suojausta vai pikkutarkkaan työhön, sormituntumaa sekä joustavuutta – valitse työsi mukaisesti.

Millaiset kädet sinulla on?
Pitkät vai lyhyet? Paksut vai kapeat?

Kuinka kestävät työkäsineiden tulee olla?
Työkäsineemme ovat tehty kestämään. Jos vaihdat usein työkäsineitä niiden likaantuessa, yksinkertaisemmatkin mallimme soveltuvat sinulle.

Istuvuuden merkitys suorituskyvylle

"Kätesi ovat tärkeimmät työkalusi! Tämän takia pienimmätkin yksityiskohdat ovat meille tärkeitä työkäsineiden valmistuksessa.

Varmistaaksemme täydellisesti istuvat työkäsineet, tutkimme käden jokaisen yksityiskohdan ja etenkin sen, miten ammattilaiset käyttävät käsiään tehdessään töitä. Tämä lähtökohta näkyy jokaisessa työkäsineen saumassa ja leikkauksessa. Työkäsineet ovat muovailtu kätesi mukaisesti. Ergonominen kaareva muoto noudattelee käden lepoasentoa, mikä minimoi vastuksen ja takaa parhaan tarttumisotteen.

Tasapainoilu suojan, tarkkuuden ja mukavuuden välillä on iso haaste. Precision-tuoteperheen ohuemmat työkäsineet soveltuvat tarkkaan työhön, kun taas Power-tuoteperheen työkäsineet soveltuvat kovaan käyttöön.

Monipuolisesta työkäsineiden valikoimastamme löydät juuri omaan työhösi sopivat työkäsineet."

Cecilia Bergsten, Product Developer for Gloves at Snickers Workwear.

Työkäsineet Power – kovaan työhön

Työjuhdan käsineet kovan luokan töihin, kuten kantamiseen, lastaamiseen ja purkamiseen. Ainutlaatuinen kaareva muoto antaa vahvan ja turvatun pidon. Hyvän muotoilun ja kestävien materiaalien ansiosta saat sellaista mukavuutta ja suojaa, jota et ole koskaan ennen kokenut.

Power työkäsineet – kovaan työhön

Työkäsineet Precision – täydelliset tarkkaan työhön

Kevyet ja joustavat käsineet, joissa painotus sormituntumassa ja istuvuudessa. Täydelliset tarkkaan työhön. Selkäosan joustavat materiaalit, rystyssuoja, pehmikkeet ja vahvikekuviot tarjoavat optimaalisen suoja ja sorminäppäryyden.

Precision työkäsineet – täydelliset tarkkaan työhön

Työkäsineet Specialized – erikoistehtäviin

Työkäsineet, jotka ovat suunniteltu erikoistehtäviin. Niissä on käytetty parhaita mahdollisia materiaaleja. Jokainen käsine antaa äärimmäisen hyvän tuntuman, suojan ja mukavuuden.

Työkäsineet Specialized – erikoistehtäviin

Työkäsineet Weather – pitävät kätesi lämpiminä ja suojattuina

Kylmän sään työkäsineet. Edistykselliset materiaalit antavat huippuluokan tuntuman, kitkan ja pidon jopa kosteissa, kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa. Nämä ovat ne työkäsineet, jotka pitävät kätesi lämpiminä ja suojattuina työssäsi riippumatta säästä.

Työkäsineet Weather – pitävät kätesi lämpiminä ja suojattuina

Kysy meiltä