Partner login

Työvaatteet – suunniteltu naisille

Snickers Workwear - Suomi

Snickers Workwearin naisten työvaatemallisto keskittyy ennen kaikkea tinkimättömään toiminnallisuuteen, työskentelymukavuuteen ja suojaavuuteen. Työvaatteet on suunniteltu nimenomaan naisille.

Otetaan esimerkiksi naisten työhousut. Niiden matala naisten leikkaus, Twisted Leg™-muotoilu ja Snickers Gusset™-haarakappale takaavat ajanmukaisen istuvuuden naisen vartalolle sekä erinomaisen liikkumisvapauden.

Liikkumisen vapaus

Snickers Workwearin naisten työvaatemallistossa on moderni naisille sopiva leikkaus, naisellinen ulkoasu sekä täydellinen liikkumisvapaus.

Työhousujen naisille sopiva matala leikkaus

Naisellinen istuvuus

Naisten malliston työvaatteissa on aina erikoisleikkaus. Esimerkiksi työhousuissa on matala vyötäröleikkaus ja erinomaisesti naisille sopiva istuvuus.

Toiminnallisuutta työssä

Naisille suunniteltu – toimivuudesta tinkimättä. Tarrakiinnikkeet työkaluille, etu- ja riipputaskut, mittatasku ja lokero matkapuhelimelle varmistavat, että kaikki tarvittava on helposti käsillä.

Sertifitoitua polviensuojausta

Työskentely polvien varassa vaatii veronsa. Siksi työhousumme ja patentoidulla KneeGuard™-kiinnitysjärjestelmällä varustetut polvisuojamme antavat sinulle pisimmälle kehitetyn ja sertifioidun suojan. Nyt voit suojautua tänään ja pelastaa polvesi tulevaisuutta varten.

Matala vyötärölinja

Kehittyneissä naisten 3-sarjan työhousuissa on matala vyötärölinja ja naisvartalolle erinomaisesti sopiva istuvuus.

Katso naisten valikoimamme!

Naisten mallisto

Kysy meiltä