Partner login

Päihitä tuuli.

Snickers Workwear - Suomi

Kun tuuli alkaa puhaltaa, sinun on syytä olla varuillasi. Vaikka päivä olisi kuiva ja selkeä, tuuli muuttaa lämpötilan mittarin asteita kylmemmäksi. Jos valitset oikeanlaiset tuulenpitävät työvaatteet, pysyt miellyttävän lämpimänä.

VALINTASI TUULISIIN TYÖOLOIHIN

Lämpimänä pysymisen voit varmistaa kerrospukeutumisella vaatekerroksiin, jotka kuljettavat kosteuden pois iholtasi varmistaen mukavan sekä lämpimän olosi. Tämän lisäksi myös tuulenkestävillä ominaisuuksilla vaatteessa on merkitystä, kuten myös omalla kehollasi. Mitä pukea päälle on suoraan verrannollinen suoritettaviin työtehtäviisi – onko päivän aikana luvassa matalan intensiivisyyden työtehtäviä vai aktiivisia toimintoja?

KEVYT tuulitakki

Päihitä tuuli tällä taskuun mahtuvalla tuulitakilla. Täydellinen yhdistelmä tuulisiin olosuhteisiin yhdessä fleecen tai villapaidan kanssa. Se on kestävä, vettähylkivä ja helppo kuljettaa mukanasi.
Säädettävä vyötärö ja piiloresorit ranteissa antavat lisäsuojaa tuulta vastaan.

OIKEA LÄMPÖTILA VS KOETTUUN LÄMPÖTILAAN

Oikein pukeutumalla tuulisiin työpäiviin, varmistat että työvaatteet antavan sinulle oikeanlaisen suojan lämpötilaan perustuen. Tämän takia on erittäin tärkeää ymmärtää ero oikealla lämpötilalla, jonka näemme mittarista kuin koettu/ tunnettu lämpötila. Esimerkiksi, jos ulkona on 0°C ja tuuli puhaltaa 10 m/s se voi tuntua kuin lämpötila olisi ainakin -7°C. Jos ulkona on +10°C ja tuuli puhaltaa 18 m/s koettu lämpötila voi olla +5°C, jolloin työvaatteiden valinnalla on merkitystä.

Tuulenpitävä ei ole sama asia kuin ei ilmanvaihtoa

Aivan kuten sadevaatteiden kanssa; tuulisen päivän työvaatteiden valintaasi vaikuttaa työn intensiivisyys ja kuinka kauan viivyt ulkona. Kun työ on raskasta, materiaalin hengittävyys on äärimmäisen tärkeää kehon lämmön ilmanvaihdolle. Mitä pidemmät työskentelyjaksot ovat, sitä suuremmat vaatimukset kohdistuvat työvaatteen tuulenpitävyydelle.

Tuulenpitävä – kuinka se toimii

On useita eri tapoja suojata vaate tuulelta niin, ettei se pääse kylmentämään oloasi. Tuulelta suojaavia kankaita voidaan käsitellä, päällystä ja rakentaa (kuten Windstopper®), jotta ne toimivat oikeanlaisesti.


Tuulenpitävät vaatteet antavat sinulle oikeanlaisen suojaavuuden sekä ilmanvaihdon, jopa hankaliinkin työoloihin. Useammissa tuulenpitävissä työtakeissamme on myös korkea tuulelta suojaava kaulus.

Koe enemmän ↓

Pysy kuivana sateessa

Kun valitsee oikeanlaiset sadeasusteet ulkona työskennelless, on helppoa pysyä kuivana ja siten pitää olonsa mukavana. Valintaan vaikuttaa se millä tahdilla ja kuinka kauan työskentelet ulkona ilman taukoa.

Kovassa työssä kankaan hengittävyys on tärkeää, jotta kehon lämmönsäätely onnistuu. Mitä pidemmät työvuorosi ovat, sitä tärkeämpiä ovat työvaatteen kankaan vedenpitävyysominaisuudet.

Päihitä kylmyys

On helppoa pukeutua lämpimästi kylmälläkin säällä. Mutta vaihteleviin olosuhteisiin pukeutuminen vaatiikin jo hieman enemmän ajatusta. Koska, kun teet ensin rankempaa työtä, alat hikoilla ja, kun tahti hieman hiljenee, kehon erittämä kosteus tekee vaatteista kosteita ja tulee kylmä.

Se, mitä tarvitset on kunnon ilmankierto ja mahdollisuus kontrolloida ja säädellä kehosi lämpötilaa. Juuri tämän saat, kun käytät 3-kerrospukeutumiseen Snickers Workwearin työvaatteita. Samalla varmistat äärimmäisen toiminnallisuuden ja työmukavuuden.

Opi lisää, miten pysyä lämpimänä

Kysy meiltä