Partner login

Kolme askelta sääolosuhteiden päihittämiseen

Snickers Workwear - Suomi

Kylmällä ilmalla pukeutuminen ei ole kovin hankalaa, mutta pukeutuaksesi oikein työskennelläksesi kylmässä ilmassa vaatii enemmän ajattelua. Intensiivinen ja raskas työ yleensä tarkoittaa hikoilemista.

Kun tahti hidastuu, hikoilu vähenee ja tunnet itsesi kylmäksi. Se mitä tarvitset on edistyksellinen ilmanvaihto ja mahdollisuuden säädellä sekä kontrolloida kehosi lämpöä.

Neuvomme on pukeutua kolmeen vaatekerrokseen pysyäksesi lämpimänä, kuivana ja mukavana.

1. Pysy kuivana

Ensimmäinen kerros kosteuden siirtämiseen

Se miten pukeudut vaikuttaa työtehoosi. Pukeudu kerroksittain, jotta olosi pysyy lämpimänä, kuivana ja mukavana. Valitsemalla ensimmäinen ihoasi oleva kerros oikein, on avaintekijä siihen, että kehosi pysyy kuivana ja hyvin tuuletettuna. Mitä tahansa valikoimastamme valitsetkin, voit olla varma, että saat ensimmäisen kerroksen, missä on kehittyneitä ominaisuuksia ja loistava istuvuus. Siitä saamme kiittää erinomaista suunnittelua ja erittäin mukavia materiaaleja.

37.5®-teknologia

Erittäin nopeasti kuivuva kangas kuivuu 5 kertaa nopeammin kuin muut vastaavat kankaat. 37.5®-teknologia perustuu kuituihin pysyvästi istutettuihin luonnonmukaisiin kookoshiilihiukkasiin, mitkä keräävät ja haihduttavat kosteutta.

37.5®-teknologian alusvaatteet

Villaiset FlexiWork-alusasut

Näissä alusasuissa on erinomainen villan lämpö sekä edistyksellinen muotoilu – ensimmäinen vaatekerros kylmiin olosuhteisiin. Alusasuissa on erinomainen ilmanvaihto ja eristys sekä luonnollisesti hajua ehkäisevä anti-odur-käsittely.

Katso tuotteet

Flexiwork-alusasut

Edistyksellinen muotoilu, mikä tarjoaa optimaalisen yhdistelmän ilmanvaihtoa, lämpöä ja suojaa - jotta voit työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla.

Innovatiivinen ja nopeasti kuivuva stretch-kangas, mikä kuljettaa hikeä ja kosteutta pois iholta.

Katso tuotteet

2. Pidä lämpö sisällä

Toinen, eristävä kerros

Ilmavat materiaalit sopivat hyvin toiseksi kerrokseksi. Vaatteemme on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä muodostamalla "ilmataskun" kehosi ympärille. Valikoimassamme on mm. microfleece, fleece ja erilaiset pile- ja toppavuorit.

FlexiWork, joustava fleecetakki

Pehmeä ja joustava fleecetakki on valmistettu mielyttävästä, joustavasta ja lämpimästä materiaalista. Erittäin joustava fleecekangas antaa lisää liikkumisen vapautta.

8001 FlexiWork, joustava fleecetakki

Sukat

Ensimmäinen askel oikein.

Mitä tahansa teetkään työksesi, uusista sukistamme löytyy siihen sopiva malli. Esimerkiksi Merino-villan ja Cordura®-kuitujen yhdistelmä antaa mukavan pehmeän, mutta erittäin kestävän yhdistelmän. Unohtamatta sukkiamme, missä on käytetty uutta 37.5®-materiaalia, mikä pitää sukat kuivana. Materiaalilla on erittäin hyvä kosteudensiirtokyky.

Sukat

3. Mukavuutta säähän kuin säähän

Hyvällä ilmanvaihdolla voit säätää lämpötilan sopivammaksi.

Takin vetoketjun avaaminen on aina mahdollista, mutta parempi tapa tehostaa ilmanvaihtoa on avata kyljissä olevat vetoketjut. Myös takinhelman ja housunlahkeiden kiritysnyöreillä voit säätää ilmanvaihtoa.

1300 FlexiWork, vedenkestävä kuoritakki

Kolmas kerros suojaa sään vaikutuksilta

Lopuksi tarvitset tuulta ja vettä vastaan vielä luotettavan kolmannen kerroksen. Valitse vaatteita, mitkä ovat vedenpitäviä, hengittäviä, vahvoja ja kestäviä.

3. Suojaudu sään vaikutuksilta

Älä unohda päätäsi

Sanontaa "pidä pääsi kylmänä" ei kannata ottaa liian kirjaimellisesti. Itse asiassa pärjäät paljon paremmin, jos pidät pääsi lämpimänä. Hupullinen takki on hyvä alku, mutta älä unohda lippistä tai pipoa. Etenkin silloin, kun on kylmää.

Suojaa pääsi pipolla

Ajattele varman päälle

Lämpimänä pysyminen kylmällä säällä on tärkeää työturvallisuuden kannalta. Jos sinulla on kylmä, se häiritsee päätöksentekoasi ja olet tehottomampi. Lisäksi huonojen päätösten tekemisen riski kasvaa. Ihmiskeho voit tottua trooppiseen ilmastoon, mutta kylmään ilmaan se ei sopeudu. Ratkaisu on aina sama: pukeudu olosuhteiden mukaisesti Snickers Workwearin kylmän sään vaatteilla.

Katso myös talvitakkimme

Koe enemmän

Kylmä? Lämmin? Märkä? Tuuli?

Yksi asia on varmaa: et pysty muuttamaan sääolosuhteita. Kuitenkin, sää muuttaa muotoaan kausittain, jopa joskus yhden tunnin sisällä. Tämä asettaa uskomattomat vaatimukset työvaatteillesi.

Päihitä kylmyys

On helppoa pukeutua lämpimästi kylmälläkin säällä. Mutta vaihteleviin olosuhteisiin pukeutuminen vaatiikin jo hieman enemmän ajatusta. Koska, kun teet ensin rankempaa työtä, alat hikoilla ja, kun tahti hieman hiljenee, kehon erittämä kosteus tekee vaatteista kosteita ja tulee kylmä.

Se, mitä tarvitset on kunnon ilmankierto ja mahdollisuus kontrolloida ja säädellä kehosi lämpötilaa. Juuri tämän saat, kun käytät 3-kerrospukeutumiseen Snickers Workwearin työvaatteita. Samalla varmistat äärimmäisen toiminnallisuuden ja työmukavuuden.

Opi lisää, miten pysyä lämpimänä

Huijaa tuulta

Kun alkaa tuulla, sinun on parasta pitää varasi. Koska vaikka on kuiva ja kirkas päivä, tuuli saa ilman lämpötilan laskemaan tuntuvasti. Kuitenkin valitsemalla oikeanlaiset tuulenpitävät työvaatteet olosi pysyy lämpimänä ja mukavana. Valintaan vaikuttaa se miten intensiivisesti työskentelet ja kuinka kauan olet ulkona.

Kovassa työssä kehon lämmön säätelyn kannalta kankaan hengittävyys on ratkaisevaa. Mitä pidempi on työvuorosi, sitä enemmän kankaan ominaisuuksilta vaaditaan.

Pysy kuivana sateessa

Kun valitsee oikeanlaiset sadeasusteet ulkona työskennelless, on helppoa pysyä kuivana ja siten pitää olonsa mukavana. Valintaan vaikuttaa se millä tahdilla ja kuinka kauan työskentelet ulkona ilman taukoa.

Kovassa työssä kankaan hengittävyys on tärkeää, jotta kehon lämmönsäätely onnistuu. Mitä pidemmät työvuorosi ovat, sitä tärkeämpiä ovat työvaatteen kankaan vedenpitävyysominaisuudet.

Kysy meiltä