Partner login

Vähennä lämpöä

Snickers Workwear - Suomi

Työvaatteiden valinnalla on iso merkitys siinä, että pysyt raikkaana, mukavana sekä keskittyneenä koko pitkä työpäivän ajan. Parhaan mahdollisen työpanoksen saavuttamiseksi työvaatteidesi tulee antaa sinulle oikeanlaista suojaa. Valmistaudu lämpimiin työoloihin.

VÄHENNÄ LÄMPÖÄ

Se tunne, kun aurinko lämmittää ja hiki puhkeaa ihollasi, toivot tuulen tulevan ja antavan sinulle helpotuksen sekä viilennyksen. Tällöin on aika vähentää lämpöä. Olemme listanneet ohessa kolme kohtaa, joilla vähennät lämpöäsi.

Ilmanvaihto

Kun lämpötila nousee, ilmanvaihto on avainasemassa. Ilmanvaihto voidaan saavuttaa eri tavoin, joko työvaatteiden suunnnittelulla tai eri ominaisuuksilla. Kaksi pääominaisuutta, joita käytämme työvaatteissamme ovat 37.5®-teknologia sekä Mechanical Air Flow™-järjestelmä, jota käytetään työhousujesi polvissa varmistamaan oikeanlainen ilmanvaihto.

Materiaalit

Työvaatteiden tekstiilien valinnalla vaikutetaan siihen, kuinka mukava olosi on koko työpäivän ajan. Kevyillä kankailla varmistetaan ilmanvaihto sekä työvaatteiden nopea kuivuminen, kun taas esim. puuvilla imee kosteutta paljon ja kuivuu hitaasti. LiteWork-valikoima on suunniteltu erityisesti lämpimiin työpäiviin. Se tarjoaa kevyistä kankaista valmistettuja työvaatteita, jotka takaavat erinomaisen ilmanvaihdon ja mukavuuden.

Suojaus

Suojaus tulee aina ensin, myös lämpiminä aikoina töissä. Jos työskentelet polvillasi paljon päivällä, valitse pirate-työhousut oikeanmukaisilla polvisuojilla. Muista suojautua myös auringon paisteelta käyttämällä lippalakkia.

kevyt, nopeasti kuivuva työvaatevalikoima

LiteWork-valikoima on kehitetty erityisesti lämpimään ilmastoon. Vallankumouksellinen 37.5® -teknologia varmistaa parhaimman kosteuden poiston sekä ilmanvaihdon. Edistykselliset ominaisuudet sekä erinomaiset materiaalit takaavat viileän ja kuivan työskentelymukavuuden.

katso valikoimamme

Pysy mukavana

Fyysisissä työtehtävissä haasteena on ylläpitää oikea lämpötila sekä kosteus. Suorituskyky ja mukavuus liittyvät läheisesti toisiinsa. Käyttämällä 37.5® -teknologiaa työvaatteissamme, sinä pysyt kuivana ja mukavana koko työpäivän ajan riippumatta lämpötiloista.

Lue lisää 37.5® -teknologiasta

Kun valitset pirate-housujen ja shortsien väliltä – polviensuojaus sekä ilmanvaihto polvien kohdalla on mahdollista vain pirate-housuissa. Valintaasi vaikuttavat myös se, mitä toimintoja sekä ominaisuuksia tarvitset sekä tarvitsetko taskuja ja kuinka monta.Tietenkin housujen tyyli on osana valintaasi.

Valitse oikea pituus

suojaa päätäsi

Varmista, että suojaat kalleinta omaisuuttasi – päätäsi.
Vältä ylikuumenemista peittämällä pääsi lippalakilla. Lippalakkimme tarjoavat tyylikkään ja erinomaisen suojan auringon säteilyä vastaan. Kaikissa lippalakeissa on runsaasti tilaa yritysprofiloinnille.

Katso asustevalikoimamme

Pysy viileänä

T-paita on täydellinen työvaate kuumille ja aurinkoisille työpäiville.
Valikoimamme sisältää mukavia ja istuvia t-paitoja. Tuotevalikoimaan kuuluu malleja, joissa on lyhyet ja pitkät hihat, joten voit valita haluamasi mallin. Useammissa malleissamme on tilaa myös yritysprofiloinnille.

Katso t-paitamme

Kesän huomiovaatevalikoima

Kevään ja kesän huomiovaatevalikoimamme sisältää työvaatteita AllroundWork-, FlexiWork- ja LiteWork –perheistä. Valikoima muodostuu niin lyhyistä, poolo- ja t-paidoista, jotka ovat kevyitä, ilmavia sekä näkyviä. Maksimoi henkilökohtainen suojauksesi – pysyäksesi näkyvissä.

Katso huomiovaatevalikoima

Koe enemmän ↓

Huijaa tuulta

Kun alkaa tuulla, sinun on parasta pitää varasi. Koska vaikka on kuiva ja kirkas päivä, tuuli saa ilman lämpötilan laskemaan tuntuvasti. Kuitenkin valitsemalla oikeanlaiset tuulenpitävät työvaatteet olosi pysyy lämpimänä ja mukavana. Valintaan vaikuttaa se miten intensiivisesti työskentelet ja kuinka kauan olet ulkona.

Kovassa työssä kehon lämmön säätelyn kannalta kankaan hengittävyys on ratkaisevaa. Mitä pidempi on työvuorosi, sitä enemmän kankaan ominaisuuksilta vaaditaan.

Pysy kuivana sateessa

Kun valitsee oikeanlaiset sadeasusteet ulkona työskennelless, on helppoa pysyä kuivana ja siten pitää olonsa mukavana. Valintaan vaikuttaa se millä tahdilla ja kuinka kauan työskentelet ulkona ilman taukoa.

Kovassa työssä kankaan hengittävyys on tärkeää, jotta kehon lämmönsäätely onnistuu. Mitä pidemmät työvuorosi ovat, sitä tärkeämpiä ovat työvaatteen kankaan vedenpitävyysominaisuudet.

Kysy meiltä