Partner login

Työ voi olla viilentävä kokemus

Snickers Workwear - Suomi

Vaatteiden muodostama suotuisa mikroilmasto pitää sinut juuri oikean lämpöisenä ja kuivana.

Lämpimänä päivänä tarvitset vaatteita, mitkä on valmistettu hyvin tuulettuvasta ja kosteutta poistavasta kankaasta. Siksi olemme valinneet 37.5®-teknologiaa hyödyntäviä kankaita vaatteisiimme.

5 viileätä tosiasiaa 37.5®:stä

✱ 37.5®-teknologiassa käytetyt aktiivihiukkaset ovat peräisin luonnonmateriaaleista, kuten kookospähkinästä ja tuliperäisistä mineraaleista.

✱ 37.5®-teknologialla varustetut kankaat kuivuvat jopa viisi kertaa nopeammin kuin tavalliset tekniset kankaat.

✱ Mitä kuumempi käyttäjällä on, sitä tehokkaammin kangas siirtää kosteutta.

✱ 37.5® pyrkii pitämään mikroilmaston arvona 37,5 sekä kosteuden että lämpötilan osalta.

✱ 37.5®-aktiivihiukkaset ovat pysyvästi kiinni langassa eivätkä irtoa pesussa tai menetä tehoaan.

37.5®-teknologia

37.5® on vallankumouksellinen uusi teknologia ja sen kyky kosteudensiirtoon sekä ilmanvaihtooon on vertaansa vailla. Sen sijaan, että kankaaseen laitettaisiin kalvo, 37.5®-kuidut on kudottu siihen. Se tarkoittaa, että ominaisuudet pysyvät toimintakykyisinä koko vaatteen käytössäolon ajan.

Lue lisää 37.5®-teknologiasta

Faktoja hikoilemisesta

Hikoilu on kehon oma jäähdytysjärjestelmä. Se suojaa kehoa ylikuumenemiselta muuttamalla kosteuden höyryksi.

Tämä höyry pitää saada poistettua iholtasi, jotta vaatteesi eivät tule läpimäräksi. Siitä sinulla on varmasti kokemusta, jos olet työskennellyt lämpimänä päivänä vaatteissa, jotka eivät hengitä.

Lue lisää lämmön vähentämisestä

Oikea lämpötila koko päivän

Olosi pysyy lämpimänä, kuivana ja mukavana, kun ihollasi on täydellinen mikroilmasto. Oikean lämpötilan ja kosteuden ylläpitäminen fyysisessä työssä on haastavaa. Sama koskee sekä urheilijoita että rakennusmiehiä niin kylmänä kuin lämpimänäkin vuodenaikana. Ihanteellinen lämpötila ihon ja vaatteen välissä on 37.5° C. Mikroilmastosi ihanteellinen suhteellinen kosteus on 37.5 %. Toisin sanoen 37.5® merkitsee sinulle ja suorituskyvyllesi parasta mukavuusaluetta.

"Tämä teknologia soveltuu työvaatteisiimme täydellisesti sen vertaansa vailla olevan haihdutuskyvynsä ansiosta. Testasimme useita vastaavia saatavilla olevia teknologioita, mutta mikään niistä ei ole ollut yhtä toimiva kuin 37.5®.
Tämä teknologia soveltuu moniin eri tyyppisiin vaatteisiin – housuihin, alusasuihin kuten myös t-paitoihin ja takkeihin", sanoo Henry Lundberg, Snickers Workwearin tuotekehitysjohtaja.

Katso työvaatevalikoimamme

Kysy meiltä