Partner login

Suojaa polviasi sertifioiduilla polvisuojilla

Snickers Workwear - Suomi

Ammattityömiehet, aivan kuten ammattiurheilijat, viettävät aikaa paljon polvillaan. On siis tärkeää suojella polvia parhaansa mukaan. Kun työ on tehty, polvien tulee vielä toimia tämänkin jälkeen.

KneeGuard™ JA KneeGuard Pro

Polvien luotettava suojaus edellyttää tehokkaita, varmasti paikallaan pysyviä polvisuojia, ja juuri sitä tarjoaa Snickers Workwearin patentoitu KneeGuard™-polvisuojajärjestelmä.

Kaikissa housuissamme on ainutlaatuinen saumarakenne, joka mahdollistaa erikoisvalmisteisten polvisuojien asettamisen eri asentoihin niin, että polvesi ovat aina turvassa.

Kun käytät mallistomme huippuluokan polvisuojia, voit luottaa polviesi erinomaiseen suojaukseen EN 14404 -standardin mukaisesti. Esimerkiksi edistykselliset 9110-polvisuojamme tarjoavat kovaa kulutusta kestävän ulkopinnan ja pehmeämmän sisäpuolen, ne jakavat paineen tehokkaasti, suojaavat läpitunkeutumiselta ja tekevät työskentelystä mukavaa.

Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta polvisuojat ovat joustavat kävelyn aikana, mutta asettuvat tiiviisti polvien ympärille polvistuttaessa. Korotetut reunat estävät lisäksi polvien liukumisen pois suojien päältä.

Jos haluat pitää huolta polvistasi, valitse Snickers Workwearin housut ja voit luottaa patentoituun KneeGuard™-suojaukseen joka seuraa jokaista liikettäsi.

Kneeguard Pro

Snickers Workwearin työhousuissa on monia toiminnallisia ominaisuuksia. Yksi näistä on KneeGuard Pro -järjestelmä, joka varmistaa polvisuojien sijoittumisen juuri oikealle paikalle suojauksen ja mukavuuden varmistamiseksi.

  1. Lisätukitikkaukset mahdollistavat polvisuojien leventyvän tarvittavalle alueelle ilman että istuvuus kärsii.
  2. Laajennetut laskokset polvien yläpuolella varmistavat istuvuuden ja joustavuuden.
  3. Kuusi trenssiä pitävät polvisuojan juuri oikeassa paikassa, kaksi määrittelelvät korkeuden ja neljä keskittävät suojan oikealle paikalle.
  4. Polvisuojat voidaan asettaa kahdelle eri korkeudelle, millä varmistetaan ergonominen istuvuus eri vartalotyypeille.

MITEN VALITA ISTUVAT POLVISUOJAT?

Kuinka valita oikeat polvisuojat?

Joudutko polvistumaan satunnaisesti vai vietätkö paljon aikaa polvila työskennellen? Ehkä polvistut ja nouset ylös monta kertaa päivässä? Valitse polvisuojat, jotka sopivat parhaiten työtehtävällesi.

Milloin tulee polvisuojat vaihtaa?

Painamalla polvisuojiasi ja näkemällä palautuvatko ne takaisin muotoonsa, näet onko aika siirtyä uusiin polvisuojiin. Tee tästä menetelmästä käytäntö aina, kun peset työhoususi! Hyvä muistisääntö on, että älä koskaan käytä käytettyjä polvisuojia uusien housujen kanssa vaan päivitä molemmat yhtä aikaisesti.

Koe enemmän ↓

Valitse oikeat polvisuojat

Ei ole väliä, työskenteletkö polvillasi päivän tai aina, sinun tulee käyttää polvisuojia.
Katso polvisuojavalikoimamme ja valitse polvisuojat, jotka parhaiten soveltuvat työtehtävällesi.

Kysy meiltä