Partner login

"Parhaimmat lattia-asentajan housut"

Snickers Workwear - Suomi

Tämä oli lähtökohtana tuotesuunnittelullemme Snickers Workwearilla, kun aloimme kehittämään ja suunnittelemaan uusia lattia-asentajan housuja vuosi sitten. Saimme mahdollisuuden haastatella Tord Modigia. Hän on yksi Snickers Workwearin testaajista, joka osallistui projektiin.

Tord Modig

oli jo korkea aika saada paremmat polvisuojat

Tord Modig kiipeää pitkin Nacka-talon tikkaita Tukholman ulkopuolella. On selvää, että hän on tehnyt tämän monta kertaa aiemminkin. Hän on menossa ylimmälle kerrokselle asettamaan lastulevyä lattialle, mihin tulee massiivipuinen lattia päälle.

Työtapaturman johdosta aiheutuneet polviongelmat ovat vihdoin kadonneet. "Olin polvistunut tavalliseen tapaan lattialle, kun avasin työkalupakin ja samalla asetin ruumiinipainon yhdelle polvelleni, kun kuulin halkeavan äänen. Polvisuojus oli liukunut paikoiltaan ja polvisuojani murtui kiveen osuessaan. Silloin tiesin, että oli korkea aika hankkia paremmat polvisuojat.

Tord Modig_1

kokeilussa työhousujen huippuluokkaA

Tord oli lukenut Instagramista Conny Johanssonista, joka on työskennellyt 30 vuoden ajan lattia- asentajana. Conny itse käyttää Snickers Workwearin lattia-asentajan housuja työssään. Nämä housut on valmistettu kovaa kestävästä stretch-kankaasta, ja niissä on polvisuojat, jotka muotoutuvat käyttäjän polvien mukaisiksi.Tord kiinnostui ja otti yhteyttä Snickers Workweariin. Snickersin tuotekehittäjä kyseli myös Tordin mielenkiintoa lähteä kokeilemaan näitä huippuluokan housuja.

"Tämä on viides kuukausi ja uskon, että ne kestävät vielä 4-5 kuukautta. Niissä ei ole edes yhtään naarmua"

NIIN MUKAVAT JA KEVYET

"Olen pitänyt lattia-asentajan housuja nyt 5 kuukautta joka päivä. Olen hämmästynyt siitä, miten ne voivat olla niin mukavat sekä kevyet, mutta riittävän kestävät kestämään 5 tuntia päivässä sekä 5 päivää viikossa. Snickersin verkkosivuilta olen lukenut, että työhousut tulisi päivittää uusiin kuuden kuukauden välein, kun käytät niitä jatkuvasti töissäsi. Tämä on minun viides kuukausi ja uskoisin, että ne kestävät vielä ainakin 4 tai 5 kuukautta. Omissa housuissani ei ole vieläkään edes naarmuja."

integroitu vyö, joka on helppo avata ja sulkea

Tord todella arvostaa ominaisuuksia, jotka tekevät työnteosta helpompaa sekä mukavampaa. "Pidän erityisesti integroidusta vyöstä, joka on helppo avata ja sulkea. Voit säätää sitä jopa silloin, kun se on jo lukittu. Sekä reisitaskut, joissa säilytän työkalujani mitä tarvitsen työssäni."

Koe enemmän ↓

Näiden housujen edessä sinäkin polvistut!

6923 FlexiWork+, lattia-asentajan housut riipputaskuilla

Kysy meiltä