Partner login

Testataan stretchiä

Snickers Workwear - Suomi

Irlantilainen sähköasentaja Liam Cunningham käyttää työvaatettaan oman brändinsä rakentamiseen. Kun otimme hänet mukaan 6241 AllroundWork stretch -työhousujen kehittämisprosessiin, hän oli iloisesti hämmästynyt. Ei vain siitä, miten housut näyttivät hyvältä hänen päällään, mutta myös uskomattomasta joustavuudesta ja mukavuudesta.

– Ne ovat vaan niin istuvat, että tuskin tunnen niitä. Aivan kuin ne olisivat osa kehoani, Liam sanoo.

"Aluksi olin huolissani siitä, että ohut istuvuus voi olla ongelma ullakoilla ja muissa ahtaissa paikoissa työskennellessä. Se on oikeastaan aivan toisinpäin. Housuissa on eri tyyppisiä joustavia stretch-kankaita eri puolilla vaatetta, jotka auttavat sinua toimimaan ja työskentelemään eri tilanteissa. Esimerkiksi: 4-suuntainen stretch-kangas vyötäröllä ja jalkojen takana tarjoavat sinulle ylimääräistä liikkumisen vapautta."

"Nämä housut tarjoavat täydellisyyttä, mitä ei usein koe."

Mutta se ei taida olla ainoa syy, miksi nämä ovat suosikki työhoususi?

"Todellakin on vielä pinnallisempi lähestymistapa. Irlantilaiset ammattityömiehet, varsinkin nuorempi sukupolvi ei tyydy työvälineisiin, jotka eivät tarjoa työtehtävän vaatimaa työturvallisuutta, suojaa ja toimivuutta. Nämä työhousut tarjoavat täydellisyyden, mitä ei usein koeta. "

Miksi ulkonäöstä on tullut tärkeää alalla, missä ulkonäkö likaantuu?

"Elite Electrical:ssa käytämme työvaatteitamme brändin rakentamiseen. Siististä ulkonäöstä on tullut kilpailuetu alalla. Nämä uudet työhousut saavat minut näyttämään siistiltä ja edustavalta. Tämä kautta törmään seikkaan, jossa ammattityömiehet pysäyttävät minut eri rakennustyömailla ympäri saarta, kysyen mistä hankit oheiset työhousut."

Kuvailisitko, että työhousut näyttävät siistiltä toiminnaillisuuksien kustannuksella?

"Ei, en sanoisi näin. Ominaisuudet, joissa on erottuva" Snickers-älyllisyys", ovat kaikki työhousuissa: tärkeät riipputaskut kaikille pienille ruuveilleni, puhelintasku, puukkokotelon nappi. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä – KneeGuard Pro -laajennuslaskokset, jotka pitävät minun polvisuojat optimaalisessa asennossa maksimaalisen suojan varmistamiseksi polvilleni. Ilman oikeanlaista polvisuojausta – huono päivä töissä on taattua!"

"Käytämme työvaatteitamme brändimme vahvistamiseen"

Puhuessamme työvaatteistasi kuulostaa siltä, että käytät vain Snickers Workwearia?

"Kyllä, ja minun on lisättävä vielä yksi ilmeinen syy tähän yhtälöön, kestävyys. 30 % enemmän sijoitettuna rahallisesti, saan 100–200 % enemmän hyötyä Snickers Workwear -työhousuja käyttämällä. Paljon ominaisuuksia oheisella rahalla, sanoisin."

Liam Cunninghamin profiili

Ikä: 32
Perhe: tyttöystävä ja koira
Työ: sähköurakoitsija, Elite Electrical:issa Kildare, Irlanti.
Työkokemus: 15
Yrityksen motto: “Käsittele jokaista työtä huolellisesti ja yksityiskohtaisesti, kuin se olisi sinun omasi”.

Koe enemmän ↓

Stretch-työhousut, joissa slim fit -istuvuus

Uskomattoman mukavat kapealahkeiset stretch-työhousut sopivat hyvin sekä työhön että vapaa-aikaan. Stretch Cordura® -kangas polvien kohdalla yhdistettynä 4-suuntaiseen stretch-kankaaseen polvitaipeissa lisäävät joustavuutta ja mukavuutta.

6241 AllroundWork, Stretch-työhousut riipputaskuilla

Kysy meiltä