Partner login

Stretchin tarjoama joustavuus

Snickers Workwear - Suomi

Työvaatteisiin lisätään stretchiä liikkumisen vapauden varmistamiseksi. Sitä lisätään myös vaatteen erityisiin alueisiin ilmanvaihdon ja mukavuuden varmistamiseksi. Yksi asia, josta olemme varmoja, on että stretch on täällä pysyäkseen. Tarkastellaan lähemmin joustavia kankaita ja sitä, miten niitä voidaan käyttää ja sekoittaa mukavuuden, istuvuuden ja liikkumisen vapauden varmistamiseksi.

KOE UUDEN AIKAKAUDEN TYÖMUKAVUUS

Työvaatteiden stretch-kankaan yleinen idea on maksimoida kehon liikkuvuus. Joustavien kankaiden käyttäminen vaatteissamme tarkoittaa sitä, että voimme räätälöidä ne tiukasti istuviksi tarvittaessa. Lisäksi ne tekevät työvaatteista paljon mukavampia käyttää. Kun puet esimerkiksi täyden stretch-sarjan, se tuntuu melkein kuin toiselta iholta. Vaatteet eivät rajoita liikkeitäsi – päinvastoin, ne mukautuvat tarpeittesi mukaan.

2-suuntainen stretch

2-suuntainen stretch joustaa vain yhteen suuntaan ja sitä käytetään vaatteissa, jotka vaativat hieman enemmän joustavuutta, mutta samalla säilyttävät vankan ulkonäön.

Stretch-työhousut

AllroundWork Stretch -työhousut ovat tavallisia työhousuja, mutta niissä on jousto-ominaisuudet. Niillä on perusominaisuudet, jotka luonnehtivat Snickers Workwearia ja tietenkin samaa laatua kuin muut työvaatteet. Housut on valmistettu yhdistämällä 2-suuntainen stretch-tvilli ja 4-suuntainen stretch valittuihin yksityiskohtiin optimaalisen istuvuuden, mukavuuden ja liikkumisvapauden takaamiseksi.

Stretch-työhousut juontavat klassista 3-sarjan työhousuista, sillä tvilli-rakenne, reisitaskut ja riipputaskut ovat lähtöisin 3-sarjan suunnittelusta. Suurin muutos on stretch-kankaan lisääminen, jolloin housut ovat ohuempia sekä joustavampia.

4-suuntainen stretch

4-suuntainen stretch tarjoaa maksimaalisen joustavuuden joka suuntaan. Hybridi-vaatteillemme olemme valinneet 4-suuntaisen joustavan kaksoiskudostekniikan kestävämmän tuloksen saavuttamiseksi.

Hybridi-työvaatteet

Työvaatteemme stretch-kankaalla seuraa kehon liikkeitä täydellisesti. Siinä on ainutlaatuinen yhdistelmä edistyksellisiä joustomateriaaleja, jotka takaavat hyvän istuvuuden ja pehmeän mukavuuden. Se on optimaalinen valinta ulkotyöhön, joka vaatii maksimaalisen liikkumisvapauden.

Soft shell stretch -kankaan ansiosta vaatteet suojaavat haastavissa sääolosuhteissa, kuten tuulessa ja kevyemmässä sateessa. Kun yhdistämme kankaaseen kaksinkertaista stretch-kudontakangasta, vaate on myös paremmin hengittävä. Juuri tämän me haluamme saavuttaa hybridi-työvaatteissamme – käyttämällä materiaalien yhdistelmää optimoimme vaatteiden ominaisuudet.

Koe enemmän ↓

Työhosuut slim fit -istuvuudella

Stretch-työhousut slim fit -istuvuudella. 4-suuntaan joustava stretch-kangas työhousujen takapuolella ja haarakappale antavat erinomaisen jouston sekä mukavuuden.

6341 AllroundWork, stretch-työhousut

Soft shell stretch -työhousut

Huippuluokan työhousut on valmistettu 4-suuntaisesta Schoeller® soft shell stretch -kankaasta. Edistykselliset materiaalit ja innovatiiviset ominaisuudet yhdistettynä esitaivutettuihin lahkeisiin ja istuvuuteen.
6940 FlexiWork+, Soft Shell Stretch -työhousut riipputaskuilla

Kysy meiltä