Partner login

Vaatteet vaihteleviin sääoloihin

Snickers Workwear - Suomi

Syksy ja talvi 2018 – olemme päivittäneet valikoiman takkeja, Soft Shell-takkeja ja huppareita, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tuli sitten sadetta, rakeita tai lunta – säästä riippumatta, työvaatteemme auttavat sinua suojautumaan näiltä sääolosuhteilta. Luvassa on myös uutuuksia naisten mallistoomme sekä Stretch-vaatteiden valikoimaan.

1. Kapealahkeiset stretch-työhousut

Uskomattoman mukavat kapealahkeiset stretch-työhousut sopivat hyvin sekä työhön että vapaa-aikaan. Stretch Cordura® -kangas polvien kohdalla yhdistettynä 4-suuntaiseen Stretch-kankaaseen polvitaipeissa lisäävät joustavuutta ja mukavuutta.

6241 AllroundWork, stretch-työhousut riipputaskuilla

Lämmin ja mukava fleece

Moderni huppari, joka on valmistettu verkkokudosmaisesta fleece-kankaasta. Hupparissa harjattu sisäpuoli sekä vedenkestävä vetoketjullinen rintatasku.

Hupparin ergonominen muotoilu sekä stretch-kangas takaavat erinomaisen istuvuuden sekä liikkumisen vapauden. Paljon tilaa yritysprofiloinnille, saatavilla mustana, sinisenä ja harmaana.

8041 FlexiWork, Fleece-huppari

Soft Shell -takki hupulla

Modernissa hupullisessa Soft Shell -takissa yhdistyvät erinomainen istuvuus, mukavuus ja toiminnallisuus. Tuulenpitävä ja vettähylkivä - erinomainen valinta jokapäiväiseen työntekoon ympäri vuoden. Paljon tilaa yritysprofiloinnille.

1229 AllroundWork, Soft Shell -takki hupulla

Maksimaalista stretchiä

Täydellinen stretch-sarja, johon kuuluvat Soft Shell-stretch -housut ja Soft Shell-Stretch -takki – optimaaliset työvaatteet työtehtäviin, joissa tarvitaan maksimaalista liikkuvuutta.
Stretch-sarjassa on ainutlaatuinen kangaskoostumus, jossa on 4-suuntaista Stretch-kangasta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Schoeller® Soft Shell 4-suuntainen kangas antaa vaatteelle tuulenpitävyyden sekä mukavuuden. Erinomainen mukavuus ja ilmanvaihto varmistetaan 4-suuntaisella stretch-kankaalla.
Kestävyyden takaamiseksi vaatteissa on käytetty Armortex® Kevlar -vahvistusta käsivarsissa ja polvissa. Lahkeiden alaosissa on myös 3-kerroksiset Cordura®-vahvikkeet, jotka suojaavat kosteudelta.

1940 Flexiwork, Soft Shell Stretch -takki.
6940 FlexiWork+, Soft Shell Stretch -työhousut riipputaskuilla.

1940 + 6940 FlexiWork, Softshell Stretch -tuotteet

Vedenkestävä 37.5® parka -takki

Topattu Parka-talvitakki kylmiin ja vaativiin olosuhteisiin. Erittäin kestävä ja vedenkestävä pintamateriaali, lämmin toppaus sekä erinomainen ilmanvaihto tekevät takista mukavan ja hyvin suojaavan. Paljon tilaa yritysprofiloinnille. EN 343.

1800 AllroundWork, vedenkestävä 37.5® parka -takki

Uusi naisten mallisto

Lähes joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä rintasyöpään. Me Snickers Workwearillä olemme tänä vuonna mukana tukemassa Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n tärkeää työtä.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä naisten malliston kampanjatuotteesta osan Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Katso tuotteet tästä!

Kysy meiltä