Partner login

Työvaatteet: Tuotesuunnittelu

Snickers Workwear - Suomi

"Snickers Workwear testiryhmä on tärkein inspiraation lähteemme. He haastavat meidät jokainen päivä. Se saa meidät koettelemaan luovuuden ja tekniikan raja-aitoja kehittääksemme huippuluokan työvaatteita."

Testattu tosielämää varten

Imagecaption=Henry Lundberg | Manager Product Management Snickers WorkwearHuippuluokan työvaatteet vaativat huippuluokan testausta. Ja mikään ei voita todellisuutta. Luonnollisesti työskentelemme läheisessä yhteistyössä alan parhaiden eurooppalaisten laboratorioiden ja tutkimuslaitosten kanssa varmistaaksemme, että työvaatteemme vastaavat odotuksiasi.

Mutta meille kaikkein tärkeimpiä testejä ovat oman testiryhmämme tekemät testit. Vaativien kovaa työtä tekevien ammattilaisten, jotka todella pistävät työvaatteidemme prototyypit ja uudet mallit kovalle koetukselle, arvioiden kaiken toiminnallisuudesta, mukavuudesta ja laadusta kestävyyteen ja suojaavuuteen. He tekevät sen ainoalla oikealla tavalla, työssä, välillä kuukausien ajan ja kaikenlaisissa ilmanaloissa ja säissä.

Työvaatteiden testiolosuhteet vaihtelevat pohjoisen Skandinavian pakkasista aina Etelä-Euroopan kuumuuten. Ja he eivät koskaan tyydy kompromisseihin. Jos mallia täytyy muuttaa, he sanovat sen. Me muokkaamme vaatetta ja he kokeilevat uudestaan, kunnes kaikki on kohdallaan. Vasta sitten vaate on oikea Snickers Workwear -työvaate
– joka todella toimii, myös tosielämässä.Testiryhmä testaa työvaatteet

Vallankumouksellinen muotoilu, mutta toimiiko se oikeasti odotusteni mukaan, jokaisessa mahdollisessa työtilanteessa?

Testiraporttimme ovat äärimmäisen hyvä keino saada rehellisiä vastauksia. Kovaa työtä tekevät ammattilaiset, jotka ovat laittaneet prototyyppimme todelliseen testiin, antavat meille ensikäden palautetta siitä mikä toimii ja mikä ei. Tämän ansiosta voimme muokata ja hienosäätää malleja, kunnes ne todellakin toimivat odotusten mukaiseesti. Tosielämässä.

ALKUPERÄINEN TESTIRAPORTTI norjalaiselta kirvesmieheltä, joka testasi xtr shield takin ja housujen varhaisen vaiheen prototyyppejä:

Kommentti: Kaksinkertaiset etutaskut eivät ole toimivat.
Ratkaisu:
Uusi malli, jossa suuret vetoketjutaskut.

Kommentti: Hyvä vyötärön säätömekanismi, mutta liian väljä malli.
Ratkaisu: Mallia ja istuvuutta muutettiin. Vyötärön säätöä ei enää tarvita.

Kommentti: Poista tarranauha, hihojen peukalolenkeille ei tarvetta.
Ratkaisu: Peukalolenkit poistettiin. Elastiset sisähihansuut pitävät kylmän ilman ulkona.

Kommentti: Etutaskuissa liian jäykkä kangas.
Ratkaisu: Takin vahvistukseen käytetään kevyempää Super Fabric® -kangasta kuin housuihin.

Kysy meiltä