Partner login

Kuinka Snickers Workwearin työhousut valmistetaan

Snickers Workwear - Suomi

Kestävien, toimivien ja ergonomisten työhousujen valmistus on yksi jatkuva haasteemme Snickers Workwearillä. Menestyäksemme se vaatii meiltä laajaa kokemusta, yksityiskohtien huomioimista ja totta kai, ammattitaitoisia ja motivoituneita tuotespesialisteja.

TIE TÄYDELLISYYTEEN

Tiesitkö, että 64 kappaletta kangasta, 6 eri kangastyyppiä ja 46 lisäominaisuutta muodostavat yhden kappaleen Snickers Workwearin Flexi-työhousuja? Ja tämä ei vain riitä, vaan niiden viimeisteleminen vaatii 40 000 silmukkaa ja 122 tuotantominuuttia. Kuulostaa monimutkaiselta prosessilta, eikö?

Viisi kysymystä asiantuntijalle

Oppiaksemme lisää työhousujen valmistusprosessista puhuimme Margarita Kleinhofalle. Hän on vanhempi tuotekehittelijämme, joka pyrkii täydellisyyteen.

Kerro meille, kuinka Snickers Workwearin työhousut valmistetaan?

Jokainen housupari valmistettuna on vuosien työn tulos. Kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin ja jokainen pienen pieni yksityiskohta on valittu harkiten, jotta voimme valmistaa tuotteen mikä istuu erinomaisesti. Esimerkiksi FlexiWork-työhousut on valmistettu 64 kangaskappaleesta, 6 eri kangastyypistä ja 46 lisäominaisuudesta, kuten eri napeista, soljista sekä tarroista. Näiden valmistukseen tarvitaan 184 eri tuotantovaihetta, 122 tuotantominuuttia, 59,19 metriä leikkausparametriä ja 40 000 ommelta.

How Snickers Workwear trousers are made

64 kangaskappaletta yhdessä parissa työhousuja, miksi niin monta?

Koska ihmiskeho on monimutkainen. Jotta voisimme tarjota käyttäjälle mahdollisimman suuren liikkumisen vapauden, meidän on rakennettava vaatteen muoto niin, että riippumatta siitä minkä kokoinen olet tai minkä tyylin valitset vaate istuu sinulle. Haluamme myös maksimoida housujen toimivuuden käytössäsi. Yhdessä parissa työhousuja on 16 eri taskuominaisuutta eri tarkoituksiin.

Miten kankaan valinta, saumat sekä silmukat?

Niillä on merkittävä vaikutus tuotteeseen, erityisesti mukavuuteen. Pyrimme aina harkitsemaan useita eri kangasvaihtoehtoja ja testaamaan ne sekä erikseen että yhdistettynä ennen tuotannon aloittamista. Se minkä kankaan valitsemme vaikuttaa suoraan siihen, mitä lankaa käytämme. Meillä on tiedossa saumoille kaikki tekniset tiedot sekä tietyt säännöt ompeleiden tekemiseen. Esimerkiksi, kun tehdään tukitikkauksia, joita käytetään vahvistamaan taskuja sekä pitämään polvisuojat paikoillaan. Näissä sovelletaan useita eri sääntöjä sen varmistamiseksi, että ne eivät vahingoita kangasta ja näyttävät hyvältä.

"Tiimityöskentelyä, jossa yhdistyvät omistautuneet ihmiset, tietotaito sekä laaja työkokemus."

Vaikuttaako minun kokovalintani?

Se merkitsee paljon, sekä mukavuudelta että kestävyydeltä. Jos haluat housusi kestävän, on tärkeää valita oikea koko ja tyyli, joka sopii hyvin kehollesi sekä työtarpeillesi. Se vaikuttaa myös ergonomisiin toimintoihin, polvien ja taskujen sijoittamiseen. Housupari, joka soveltuu hyvin sinulle ei rajoita tekemisiäsi, päinvastoin ne auttavat sinua seuraamalla jokaista liikettäsi, riippumatta työasennostasi.

Joten, mikä on hyvien työhousujen "salaisuus"?

Minun mielestäni salaisuus on siinä, että ne ovat paljon enemmän kuin kaksi kangaspalaa yhdessä. Se kulminoituu tiimityöksi, missä yhdistyvät omistautuneet ihmiset, tietotaito sekä laaja kokemus. Hyvät työhousut ovat tulos positiivisesta energiasta, joka on syntynyt niiden valmistuksesta. Ei ole olemassa "täydellisten housujen" -reseptiä, koska jokainen tyyli on uniikki.

Margarita Kleinhofa

Titteli: Snickers Workwearin vanhempi tuotekehittäjä.
Perhe: Aviomies ja kaksi tytärtä. “Aviomieheni on puuseppä, joka on hyvä että hän on sekä neuvonantajani että loppukäyttäjä tuotteillemme.”
Asuu: Tukums Latvia, kävelymatkan päässä tehtaasta.
Kokemus: Työskennellyt tekstiilialalla jo vuodesta 1990 lähtien. Aloitti insinöörinä/ teknologistina pienessä työvaatetehtaassa. Tuli Snickers Workwearille vuonna 2003 kirjanpitäjäksi, ja sen jälkeen hän on toiminut tuotantoteknikkona, vaatetusteollisuuden teknikkona ja laatupäällikkönä.

6-sarja

Löydä oikea koko

Meillä on eri malleja ja eri kokoja 3- ja 6-sarjan työhousuistamme. Käytä apunasi kokogneraattoria löytääksesi sinulle sopivan koon.

Lataa kokotaulukko tästä (pdf, 572 kB)

Uusi naisten mallisto

Lähes joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä rintasyöpään. Me Snickers Workwearillä olemme tänä vuonna mukana tukemassa Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n tärkeää työtä.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä naisten malliston kampanjatuotteesta osan Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Katso tuotteet tästä!

Kysy meiltä