Partner login

Uutuudet ja asusteet talvi 2017

Snickers Workwear - Suomi

Tutustu syksyn ja talven 2017 uutuustuotteisiimme!

FlexiWork merino villa – lisälämpöä.

Merinovillan lämpö yhdistettynä polyamidin joustavuuteen tekevät tästä Flexiworkin alusasusta erinomaisen alimman vaatekerroksen valinnan, mikä antaa lämpöä ja ilmanvaihtoa sekä kestävyyttä. Ekstra villa-teddyä on lisätty paikkoihin, joihin tarvitaan lisälämpöä.

FlexiWork-alusasut

Lämpöä ja lämmönsäätelyä.

Tämä toppatakki on valmistettu 37.5®-teknologian lämmönsäätelyominaisuuksia hyödyntäen. Voit käyttää takkia kuoritakin alla tai vedenpitävän ominaisuutensa ansiosta sellaisenaan. Hihojen pitkissä resoreissa on peukaloreiät. Korkea kaulus suojaa tuulelta.

8101 Allround Work 37.5 toppatakki

Lämpöä & viileyttä.

Päinvastoin kuin synteettiset sukat, Merinon villaisukissa on aktiivisia kuituja, jotka reagoivat kehon lämpötilan muutoksiin. Villan avulla pysyt lämpimänä, kun sää on kylmä ja viilennyt kun sää on kuuma.

9215 AllroundWork, 37.5 -työsukat

FlexiWorkin saumattomat monitoimipäähineet.

Tämä saumaton kommandopipo on kehitetty pitämään pääsi lämpimänä ja suojaamaan päätäsi suojakypärän alla. Kevyt, ohut ja pehmeä.

Huppu, otsanauha, pipo, kauluri? Voit pukea nopeasti kuivuvan, monitoimintoisen saumattoman päähineen monella eri tavalla. Voit luottaa mukautuvaan lämpöön ja suojaan.

FlexiWork-päähineet

BodyMapping-microfleecetakki.

Lämmin, kevyt ja joustava. Tämä vetoketjullinen microfleecetakki erittäin toiminnallisesta kankaasta ja edistyksellisellä BodyMapped-muotoilulla on ihanteellinen lämpimänä ensimmäisenä kerroksena tai kevyempänä toisena kerroksena.

9438 BodyMapping-microfleecetakki

Pidä kätesi kuivina ja lämpiminä.

Vedenkestävä, vuorillinen työkäsine, joka suojaa erinomaisesti ja istuu napakasti. Käsineessä on vahvikkeet, jotka antavat suojaa ja takaavat varman otteen. EN 388. EN 511.

9583 Työkäsineet Weather Tufgrip

Pysy turvassa ja lämpimänä.

Huomiovärinen karvahattu työskentelyyn kovissa ja jäätävissä olosuhteissa. Pehmeä polyesteritoppaus ja tekninen turkisvuori lisäävät lämpöä ja mukavuutta.

9029 RuffWork, huomiokarvahattu

Erinomainen valinta jokapäiväiseen työntekoon ympäri vuoden.

Modernissa Soft Shell -takissa yhdistyvät erinomainen istuvuus, mukavuus ja toiminnallisuus. Tuulenpitävä ja vettähylkivä - erinomainen valinta jokapäiväiseen työntekoon ympäri vuoden.

1200 AllroundWork, Soft Shell -takki

Kysy meiltä