Partner login

Aika pysyä viileänä töissä

Snickers Workwear - Suomi

Kevät-/kesäuutuuksiin on lisätty stretch-työshortseja ja -housuja. Huomiovaatevalikoimastamme löydät uusia työhousuja, naisten työhousuja ja huomioyläosia. Ylpeänä voimme esitellä joukon BCI:n (Better Cotton Initiative) työvaatteita, jotka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. On aika pysyä viileänä töissä!

Flexi-shortsit ilman riipputaskuja

Äärimmäistä joustavuutta ja työmukavuutta kuumalla säällä. Superjoustavat high tech -shortsit, joissa BodyMapped -muotoilu. Hengittävä joustokangas ja Cordura®-vahvikkeet takaavat uskomattoman liikkumisen vapauden.

6914 FlexiWork+, työshortsit

Stretch-työhousut riipputaskuilla

Stretch- työhousut slim-istuvuudella. 4-suuntainen stretch-kangas työhousujen takapuolella ja haarovälissä tarjoaa erinomaisen jouston sekä mukavuuden.

6341 AllroundWork, stretch-työhousut

Stretch-shortsit riipputaskuilla ja ilman

Stretch- työshortsit slim-istuvuudella. 4-suuntainen stretch-kangas työshortsien takapuolella ja haarovälissä tarjoaa erinomaisen jouston sekä mukavuuden. Saatavilla riipputaskuilla tai ilman.

AllroundWork, Stretch-shortsit
  • 37.5®-teknologian fleecetakki

    Fleecetakki on valmistettu 37.5®-teknologian lämmönsäätelyominaisuuksia hyödyntäen. Heijastavat yksityiskohdat ja harjattu sisäpuoli tarjoavat erinomaisen mukavuuden. Voit käyttää sitä päällysvaatteena tai osana kerrospukeutumista.

    8004 AllroundWork, 37.5® fleecetakki
  • 37.5®-teknologian fleecetakki

    Naisten fleecetakki, joka on valmistettu 37.5®-teknologia lämmönsäätelyominaisuuksia hyödyntäen. Heijastavat yksityiskohdat ja harjattu sisäpuoli tarjoavat mukavuutta. Käytä sitä päällysvaatteena tai osana kerrospukeutumista.

    8017 AllroundWork, 37.5® naisten fleecetakki

Tietoinen valinta – työhousut ja työtakki

Voimme ylpeinä esitellä BCI:n (Better Cotton Initiative) puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä valmistetut työhousut ja -takit. Käyttämällä työvaatteissamme kierrätettyjä materiaaleja vähennämme hiilijalanjälkeämme vaarantamatta tuotteiden vahvuutta tai ominaisuuksia.

6270 + 1570 AllroundWork, Vision -työtakki ja -työhousut

Ergonomiset logo-henkselit

Ergonomiset henkselit, joissa leveät elastiset hihnat. Vahvat kiinnikkeet pitävät housut hyvin paikoillaan tarjoten erinomaisen työskentelymukavuuden koko päivän ajaksi.

9064 Henkselit logolla

Koe enemmän ↓

Työvaatekatalogi

Katso viimeisin katalogimme ja sen tuotteet.

Katso katalogi

Kysy meiltä