Partner login

Kaikki alkoi vihaisesta sähköasentajasta

Snickers Workwear - Suomi

Vuonna 1975, suomalaissyntyinen sähkösentaja Matti Viio hermostui, koska hänen työvaatteensa eivät todellakaan toimineet tarpeeksi hyvin. Hän oli ehdottanut lukuisia kertoja työvaatevalmistajille työvaatteiden muokkaamista, mutta ketään ei tuntunut kiinnostavan.

Matti Viio Snickers Workwear työvaatteetLopulta hän hermostui ja raivostui toden teolla: "Eräänä päivänä lähdin töistä kotiin ja suunnittelin itselleni toimivat työvaatteet! Se oli minun protestini sen ajan työvaateteollisuutta vastaan. Halusin näyttää, että työläisillä oli tietotaitoa ja ammattiylpeyttä ja että meidänkin tarpeitamme oli kunnioitettava."

Ja niin sai alkunsa Snickers Workwear työvaatteet. Eipä tajunnut Matti silloin, että hän itse asiassa oli aloittamassa työvaatteiden vallankumouksen, suunnittelemalla työvaatteet, jotka vastaavat ammattilaisen vaatimuksiin edistyksellisestä turvallisuudesta, suojaavuudesta ja toiminnallisuudesta.

Siitä lähtien Snickers Workwear on ollut työvaatealan edelläkävijä ja toimimme edelleen samalla Matti Viion osoittamalla intohimolla.

Tänä päivänä Snickers Workwear on kaikkialla Euroopassa tunnettu työvaatebrändi ja kuuluu osana Hultafors Group -konserniin. Tämä antaa meille tehoa ja resursseja toimia työvaatteiden edelläkävijänä. Päämääränämme on tehdä eurooppalaisten ammattilaisten työstä helpompaa, turvallisempaa ja tuottavampaa.

Kysy meiltä