Partner login

Testattu tosielämää varten

Snickers Workwear - Suomi

Huippuluokan työvaatteet vaativat huippuluokan testauksen. Ja mikään ei päihitä tosielämää. Tiivis yhteistyö parhaiden eurooppalaisten testilaboratorioiden ja tutkimuslaitosten kanssa varmistaa, että Snickers Workwear työvaatteet vastaavat odotuksiasi.

XTR Shield Kuoriasu. Snickers Workwear työvaatteet.Tärkeimmät työvaatetestit suorittaa kuitenkin oma testiryhmämme, joka koostuu vaativista ja kovaa työtä tekevistä ammattilaisista, jotka koettelevat todella ankarasti työvaatteidemme prototyyppejä ja uusia mallejamme.

He arvioivat niiden kaikkia Snickers Workwear työvaatteiden ominaisuuksia toiminnallisuudesta, mukavuudesta ja suojaavuudesta laatuun ja kestävyyteen. He tekevät sen ainoalla oikealla tavalla: työssä. Jotkut työvaatetestit kestävät kuukausia ja niitä tehdään kaikissa ilmasto- ja sääolosuhteissa. Pohjois-Skandinavian arktisesta talvesta aina eteläisimmän Euroopan kuumuuteen.

He eivät tyydy kompromisseihin. Jos työvaatteen mallia on muutettava, he sanovat sen. Me toteutamme muutokset ja he kokeilevat uudelleen, kunnes jokainen yksityiskohta on paikallaan. Vasta silloin vaate on oikea Snickers Workwear -työvaate, joka todellakin toimii tosielämässä.

Kysy meiltä