Partner login

Alusasut

Lämpimänä ja kuivana pysyminen vaatii talvella kerrospukeutumista. Alimman kerroksen oikealla valinnalla on ratkaiseva merkitys kehosi pitämisellä kuivana ja raikkaana koko työpäivän ajan. Mitkä tahansa Snickers Workwear -alusvaatteet valitsetkin, voit luottaa saavasi alimman vaatekerroksen, joka on taitavan suunnittelunsa ja äärimmäisen mukavan materiaalin ansiosta erittäin toimiva ja hyvin istuva. Mukavaa työpäivää!

Näytä tuotteita:

Näytä tuotteita:

Pysy lämpimänä kylmässä

Kylmällä ilmalla pukeutuminen ei ole kovin hankalaa, mutta pukeutuaksesi oikein työskennelläksesi kylmässä ilmassa vaatii enemmän ajattelua. Intensiivinen ja raskas työ yleensä tarkoittaa hikoilemista.

Kun tahti hidastuu, hikoilu vähenee ja tunnet itsesi kylmäksi. Se mitä tarvitset on edistyksellinen ilmanvaihto ja mahdollisuuden säädellä sekä kontrolloida kehosi lämpöä.

Kuinka pukeutua lämpimästi kylmällä ilmalla

Päihitä kuumuus ja pysy viileänä

Onko olosi koskaan kuin jääkarhulla autiomaassa? Käy kokeilemassa meidän LiteWork-perheen vaatteita, joissa on käytetty vallankumouksellista 37.5®-teknologiaa. Se takaa parhaan kosteuden siirron ja tuuletuksen. Kehittynyt toiminnallisuus ja erinomiset materiaalit varmistavat kuivan ja viileän työmukavuuden huolimatta sää-ja työolosuhteista.

LiteWork valikoima