Partner login

6932 FlexiWork+, huomiotyöhousut riipputaskuilla, lk 2

Snickers Workwear - Suomi Etsi myymälä

Mukava ja joustava huomiovärinen kangas, mikä lisää turvallisuutta. Näissä High-tech-housuissa on BodyMapped-muotoilu, missä yhdistyvät hengittävä stretch-kangas ja Cordura®-vahvikkeet – saat mukavan joustavat työhousut ja liikkumisen vapauden. Käytännölliset riipputaskut. EN20471, lk 2. EN 14404

  • High-tech-housuissa on BodyMapped-muotoilu, missä yhdistyvät hengittävä stretch-kangas ja esitaivutetut lahkeet – äärimmäinen mukavuus ja liikkumisen vapaus.
  • KneeGuard™-polvisuojajärjestelmä ja joustokangas polvien yläpuolella pitävät polvisuojat oikeassa kohdassa kaikissa työasennoissa.
  • Kestävät Cordura®-vahvikkeet polvien kohdalla, lahkeensuissa ja taskuissa sekä riipputaskuissa.
  • Helppopääsyiset riipputaskut, missä vetoketjullisia lisätaskuja, reisitaskut, puukkokotelon nappi, tasku puhelimelle ja irrotettava ID-henkilökorttitasku.
  • Mukana irrotettava, kulutusta kestävä vyö, mikä on helppo avata ja sulkea. Kestävä polyamidinen vyönsolki.

Koot: 44-64, 88-124, 146-162, 250-258

Materiaali: Huomiovärinen kangas: RipStop-polyesteri (100 %), 200 g/m2. Musta Cordura® stretch -kangas: Cordura® (88 %), elastaani (12 % ), 275 g/m2. Vahvikkeet: Cordura®-polyamidi (100 %), 205 g/m².

Oikean koon määrittäminen

Mitat

Vartalolle: Waist width, horizontal at navel height
Vaatteelle: Place flat, measure across waistband X2

Vartalolle: Crotch to the sole of the foot
Vaatteelle: From crotch along inseam to bottom leg

Sinun kokosi 236
Tyylille 6932
Huomioithan, että ehdotettu koko saattaa vaihdella eri mallien välillä. Paras tapa varmistaa oikea koko on sovittaa vaatetta.

Kysy meiltä