Partner login

6204 RuffWork Denim+, työhousut riipputaskuilla

Snickers Workwear - Suomi Etsi myymälä

Kun haluat, että työhoususi näyttävät farkuilta, käytä näitä kovaa kulutusta kestäviä työhousuja, joiden suunnittelussa on huomioitu erinomainen istuvuus ja monipuolinen toiminnallisuus. Cordura® 1000 -vahvisteiset polvisuojataskut, tuuletus polvitaipeissa ja joustokiila haarovälissä lisäävät työmukavuutta.

  • Moderni leikkaus, esitaivutetut lahkeet ja Cordura® -joustokiila haarovälissä antavat erinomaisen liikkumisen vapauden.
  • Mekaaninen Air Flow™ polvitaipeissa, tuuletusaukot ja joustoverkko lisäävät mukavuutta ja ilmanvaihtoa.
  • KneeGuard Pro™ -polvisuojajärjestelmä, jonka tukitikkaukset pitävät polvisuojat juuri oikeassa kohdassa. Se takaa ensiluokkaisen suojan, mukavuuden ja kestävyyden.
  • Erittäin vahva, mutta pehmeä Cordura® Denim -kangas, kovaa kulutusta kestävät Cordura® 1000 -vahvikkeet polvissa ja vahvat vetoketjut takaavat erinomaisen kestävyyden.
  • Helppopääsyiset riipputaskut, joissa vetoketjullisia lisätaskuja, viisto etureisitasku ja reisitaskut, puhelintasku ja irrotettava ID-henkilökorttipidike.

Koot: 44-64, 88-124, 146-162, 192-212, 250-258

Oikean koon määrittäminen

Mitat

Vartalolle: Waist width, horizontal at navel height
Vaatteelle: Place flat, measure across waistband X2

Vartalolle: Crotch to the sole of the foot
Vaatteelle: From crotch along inseam to bottom leg

Sinun kokosi 236
Tyylille 6204
Huomioithan, että ehdotettu koko saattaa vaihdella eri mallien välillä. Paras tapa varmistaa oikea koko on sovittaa vaatetta.

Kysy meiltä