Partner login

HIGH-TECH-materiaalit tositoiminnassa

Snickers Workwear - Suomi

Snickers Workwearin testausryhmä on innovaatioidemme lähde. He haastavat meidät joka päivä. Tämän takia haastamme kekseliäisyyden ja teknologian rajoja suunnittelemalla huippulokan työvaatteita.

37.5®

Materiaaleissa, joissa käytetään 37.5®-teknologiaa kuituihin pysyvästi istutetut patentoidut luonnomukaiset aktiivihiukkaset keräävät ja haihduttavat kosteutta. nämä aktiivihiukkaset antavat kuidulle 800 % enemmän pinta-alaa ja toimivat lisäksi ainutlaatuisena voimana, joka poistaa kosteutta iholta.

37.5-teknologia

Reagoidessan aktiivisesti kehon lämpöön hiukkaset hyödyntävät tätä kehon tuottamaan energiaa nopeuttaakseen höyryn liikkumista ja nesteen höyrystymfistä, mikä tekee kuivumisesta huomattavasti mopeamman prosessin.

Toisin sanoen, mitä kuumempi käyttäjällä on, sitä voimakkaampi on kosteuden poistumisvauhti ja sitä mukavammalta vaatekappale tuntuu iholla. 37.5®-tavaramerkin omistaa Cocona, Inc.

Katso työvaatteemme

A.I.S

Kevyt ja pehmeä mikrofleecekangas. Se on kaikkiin ulkoilmassa tapahtuviin toimintoihin soveltuva ihanteellinen keskikerros, mikä eristää sekä poistaa erityisen tehokkaasti kosteutta.

A.I.S

A.P.S

3-kerrosrakenne on suunniteltu torjumaan tullta, vettä ja likaa sekä pysymään samalla hyvin hengittävänä.

A.P.S

A.V.S

Hengittää ja pitää kehosi kuivana siirtämällä hien ja kosteuden pois iholta.

A.V.S

Coolmax®

Coolmax®-materiaalit on suunniteltu poistamaan kosteutta keholta ja nopeuttamaan kankaan kuivumista, mikä pitää olosi viileänä ja kuivana. Coolmax®-kuitu on erityistä polyesterkuitua, minkä pinta on tavallista suurempi.

Kuitu toimii kuljetusjärjestelmänä, mikä poistaa kosteuden iholta kankaan ulkokerroksen, missä se leviää ja kuivuu nopeasti. Coolmax®-kuidun teho perustuu itse kuitujen rakenteeseen, joten se pysyy ennallaan pesukertojen lukumäärästä riippumatta. Coolmax®-tavaramerkin omistaa INVISTA Inc.

CORDURA®

Erittäin luja ja kulutusta kestävä materiaali, jota käytetään ulkonevien kohtien vahvistamiseen esimerkiksi taskuissa, polvissa ja hihoissa. Se hylkii myös vettä ja likaa, on helppohoitoista ja säilyttää muotonsa.

Se on hyvin tekninen materiaali, mikä on valmistettu air-textured-polyamidikuiduista ja täyttää tiukimmatkin lujuutta ja kestävyyttä säätelevät standardit. CORDURA®-tavaramerkin omistaa INVISTA Inc.

D3O®

Älykkäät D3O®-materiaalit on suunniteltu suojaamaan iskuilta ja vaimentamaan kolhuja. Sen ainutlaatuiset patentoidut polymeeri-yhdisteet sisältävät kemiallista, energiaa sitovaa materiaalia. Materiaalin molekyylit liikkuvat vapaasti normaalioloissa, mutta iskun voimasta ne lukittautuvat toisiinsa ja vaimentavat iskun, minkä jälkeen ne palaavat taas joustavaan tilaansa.

Tämä ainutlaatuinen ominaisuus lisää suojausta iskuilta ja mahdollistaa monipuoliset ja joustavat materiaalit, joita voidaan käyttää monenlaisissa iskuja vaimentavissa sovelluksissa. Huom: D3O® ei kovetu täysin.

D3O®

Snickers Workwear käyttää erilaisia D3O®-materiaalilaatuja, mitkä on suunniteltu monia eri lämpötiloja varten ja toimivat parannettuina pehmusteina, pysyvät pitkään mukavina käyttää ja suojaavat erittäin tehokkaasti keskeisiä iskuille alttiita alueita.

dri release®

dri release® pitää sinut viileänä, kuivana ja raikkaana. dri release® poistaa kosteuden siirtämällä sen iholta kankaa ulkopuolelle, josta se voi haihtua nopeammin.

GORE-TEX®

Tekniset materiaalit, missä on GORE-TEX®-tavaramerkki ovat erittäin kestäviä ja vedenpitäviä sekä pitävät sinut taatusti kuivana ja olosi mukavana – kokopäivän. GORE-TEX®-kalvossa on yli 1,4 miljardia huokosta neliösenttimetrillä, ja huokoset ovat vesipisaraa 20 000 kertaa pienempiä mutta 700 kertaa vesihöyrymolekyyliä suurempia. Tämä estää veden pääsyn materiaalin läpi mutta auttaa samalla kehosi luonnollista viilennyprosessia sallimalla hikoilusta aiheutuvan höyryn haihtumisen.

GORE-TEX®

Erityinen GORESAM®-teippi varmistaa, että kaikki saumat ovat 100-prosenttisen vesitiiviitä. GORE-TEX® on tavaramerkki, minkä omistaa W. L. Gore & Associates, Inc.

Hipora®

Hipora® on vesitiivis ja hengittävä kalvomateriaali, mitä käytetään käsineissä. Se pitää kädet kuivina ja mielyttävän tuntuisina. Hipora® on Kolon Industries:n tavaramerkki.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX®-merkki osoittaa, että vaate tai muu tekstiili on erityisesti testattu ja todettu turvalliseksi ja iholle ystävälliseksi. Kansainvälinen OEKO-TEX®-liitto on riippumaton testauslaitos, mikä testaa tekstiilejä haitallisten aineiden varalta OEKO-TEX®-standardin 100 mukaisesti. Standardissa määritellään kaikentyyppiset tekstiilituotteet, jotka eivät aiheuta minkäänlaisia terveysriskejä.

Poron® XRD®

Poron® XRD® Extreme Impact Protection. Joustava ja kevyt iskuja vaimentava vaahtomateriaali. Iskun voima vaimenee ja jakautuu suuremmalle alueelle, mikä vähentää kohdistuvaa rasitusta. Poron® XRD® on Rogers Corporation:n tavaramerkki.

Thinsulate™

Thinsulate™-eristys on erittäin tehokas suhteessa sen painoon. Hienojakoisten kuitujen, mitkä saavat aikaan Thinsulate™-eristeen, toimintaperiaatteena on ilmamolekyylien vangitseminen kehon ja ulkomaailman väliin. Mitä enemmän ilmaa materiaali pystyy pidättämään tiettyyn tilaan, sitä paremmin se eristää sinut kylmästä ulkoilmasta.

Thinsulate™ on hengittävä, kosteutta hylkivä ja konepestävä materiaali. Thinsulate™ on 3M™:n tavaramerkki.

WINDSTOPPER®

WINDSTOPPER®-materiaaleissa yhdistyvät täydellinen tuulenpitävyys ja paras mahdollinen hengittävyys, mikä pitää olosi lämpimänä ja mukavana. Tuulenpitävyys säilyttää kehosi lämmön tuulen ja tuiskun jäähdyttävässä vaikutuksesta huolimatta.

Maksimaalinen hengittävyys ehkäisee liiallisen lämpenemisen ja kosteuden kerääntymisen sallimalla kosteiden höyryjen poistua helposti. Kestävä ja vettä hylkivä pintakäsittely parantaa vielä suojaa sään vaikutuksilta. WINDSTOPPER® on tavaramerkki, minkä omistaa W. L. Gore & Associates, Inc.

Windstopper

Kysy meiltä