Partner login

MISSIO: Säästä polvesi

Snickers Workwear - Suomi

Snickers Workwear on johtava luotettavien ja hyväksyttyjen polvisuojien valmistaja ammattilaisille. Tarjoamme edistyneitä ratkaisuja ja uusien 9112 D3O® LITE ammattilaisen polvisuojien myötä valikoimamme on entistäkin täydellisempi.

UUDET D3O® POLVISUOJAT YLIVERTAISELLA PEHMUSTUKSELLA JA SUOJAUKSELLA.

D3O® LITE on huipputekninen materiaali, jossa yhdistyvät äärimmäinen mukavuus, pehmustus ja suojaus. Se on joustava ja silti erittäin kestävä. Se on myös viiltosuojattu CE standardin EN14404 mukaan. Materiaali antaa maksimaalisen mukavuuden ja jakaa polven rasitusta tasaisesti.  

Työskenneltäessä polvillaan suojan ergonominen esitaivutettu muotoilu ja ilmaurat tuovat sen tasaisesti polven ympärille huolehtien samalla ilmankierrosta. 

- Snickers Workwear on ainoa työvaatemerkki, jolla on lisenssi D30®-materiaalien käyttöön, siksi voimme tarjota markkinoiden parasta polviensuojausta. Monet ihmiset eivät ehkä tule ajatelleeksi, mutta kovaa työtä tekevien ammattilaisten polvet joutuvat päivittäin kovemmalle rasitukselle kuin monien huippu-urheilijoiden polvet.

”Käytettäessä uusia D3O® LITE ammattilaisen polvisuojia, voi luottaa niiden äärimmäiseen toiminnallisuuteen, mukavuuteen ja kestävään suojaukseen” sanoo Snickers Workwearin projektijohtaja Johan Wijkmark.

Kuten kaikki Snickers Workwearin polvisuojat, uusi 9112 D3O® Lite ammattilaisen polvisuoja on suunniteltu sopimaan Snickers Workwearin KneeGuard™ polvisuojajärjestelmään. Sen avulla käyttäjä voi säätää polvisuojia eri korkeuksille polvisuojataskuissa ja varmistaa oikean paikan mahdollisimman hyvän suojauksen aikaansaamiseksi.

- Vaikka polvisuojien oikeanlainen muotoilu on suojauksen kannalta tärkeää, myös suojien oikea paikka on yhtä ratkaisevaa. Snickers Workwear KneeGuard™ -polvisuojajärjestelmä takaa, että voit luottaa polvisuojien pysyvän tukevasti paikallaan, sanoo Johan Wijkmark.

9112 D3O® LITE ammattilaisen polvisuoja sopii kaikkien Snickers Workwear -housujen polvisuojataskuihin. Ne ovat saatavilla Snickers Workwear -jälleenmyyjiltä maaliskuusta 2015 alkaen.

Lisätietoa 9112 D3O® LITE ammattilaisen polvisuojista:

• Erittäin mukava, mutta kuitenkin äärimmäisen kestävä D3O® LITE -materiaali antaa maksimaalisen mukavuuden, rasituksen jakautumisen ja viiltosuojan.


 
• Ergonominen esitaivutettu design ja ilmaurat tuovat polvisuojan tasaisesti polven ympärille, ja se takaa äärimmäisen mukavuuden, suojan ja ilmankierron.

• Pesu 60 asteessa, suorituskyky säilyy CE normin EN 14404 mukaisena vielä useammankin pesun jälkeen.
 
• Edistyksellinen muotoilu takaa pitkäkestoisen ja luotettavan suojan polville.

• Voidaan asettaa eri korkeuksille polvisuojataskussa, näin varmistetaan suojan oikea paikka parasta suojausta ajatellen.

• Materiaali 100 % polyolefiini-polymeerisekoitus

Julkaistu 01 syyskuuta 2015.

Kysy meiltä