Partner login

Graafisen alan Palkinto

Snickers Workwear - Suomi

Hultafors Group: TOOL CARRIER POP-UP palkittiin RUOTSISSA. tool carrier pop up spp logo

Tukholmassa 15.11.2012.

Ruotsin arvostetuin graafisen viestinnän palkinto "Svenska Publishing Priset) julkistettiin 15.11. Palkintoa on jaettu yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja sen tarkoituksena on kunnioittaa erinomaista muotoilua ja typografiaa, joka selkeällä, informatiivisella ja hyvin näkyvällä tavalla houkuttelee kohderyhmäänsä. Hultafors Group panos "kyltti-kategoriassa" on äskettäin kehitetty Tool Carrier pop-up -myymäläteline jonka avulla tuodaan esille uuden sukupolven työkalulaukkuja. Raati perusteli palkintoa seuraavilla sanoilla:

"Tämän vuoden vahvin ratkaisu luokassaan, pyyhkäisee kilpailijat näkymättömiin myymälässä.".

"Olemme äärimmäisen onnellisia saadessamme vastaanottaa tämän arvostetun palkinnon", kertoo Anders Garberg, Hultafors Group AB:n Markkinointijohtaja. "Koska myymälöihin on usein vaikeaa saada täysin uudenlaisia tuotteita, ymmärsimme, että meidän on kehitettävä myymälätelineratkaisu, jossa todella on "sitä jotakin" Ja mielestäni me onnistuimme. Onnistuimme viemään myymäläesillepanon askeleen pidemmälle".

Snickers Workwear / Hultafors Group 2012 Tool carrier pop-up Voittaja Ruotsalainen julkaisualan palkinto

Hultafors Group:n Snickers Workwear Tool Carrier on kokonainen perhe ratkaisuja innovatiiviseen, ergonomiseen ja toiminnalliseen työkalujen kantamiseen sellaiselle liikkuvalle ammattilaiselle, jonka työkalut on oltava helposti saatavilla joka hetki ja kaikissa paikoissa. Aiemmin tänä vuonna Snickers Workwearin reppumallinen työkalupakki sai arvostetun Red Dot palkinnon fiksun ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta.

Julkaistu 23 marraskuuta 2012.

Kysy meiltä