Partner login

Snickers Workwear lanseeraa Hi-Vis -malliston

Snickers Workwear - Suomi

Vaarallisissa työympäristöissä näkyvät ja havaittavat työvaatteet toimivat hengenpelastajina. Lisääntynyt tietoisuus riskeistä on myös lisännyt huomiotyövaatteiden kysyntää.

huomio, mikä ei tingi mukavuudesta

Uusin lanseeraus Snickers Workwearin suosituista työvaateperheistä, joista kukin on suunniteltu erilaisiin työoloihin – kestää kovaa työtä sekä tarjoaa joustavuuden, liikkumisen vapauden.

- Olemme valinneet suosituimmat 6-sarjan mallit AllroundWork- ja FlexiWork -työvaateperheistämme. Olemme työstäneet valitut housut ja takit huomiovaateversioihin pyydetyillä ominaisuuksilla, sanoo Snickers Workwearin myyntipäällikkö Henry Lundberg.

- Tiedämme, että työvaatteiden kokeneet ja omistautuneet käyttäjät arvostavat polviensuojausta, esitaivutetuttuja lahkeita ja hyvää istuvuutta, johon he ovat tottuneet – samalla kun pysyvät näkyvissä ja turvattuina töissään, jatkaa Henry Lundberg.

Vaikea eurooppalainen lainsäädäntö ja pyrkimys keskittyä entistä enemmän työympäristöön merkitsevät sitä, että työnantajien on oltava varpaillaan, kun he haluavat tarjota työntekijöilleen korkeatasoisia vaatteita, jotka täyttävät nykyaikaiset standardit.

- Näemme yhä suurempaa tarvetta ja kysyntää asiakkaidemme keskuudessa korkean tason huomiotyövaatteille, mitkä täyttävät korkean mukavuuden ja toiminnan standardit, kertoo Henry Lundberg.

Hi-ViS-tuotteemme

Katso huomiovaatevalikoimamme!

Julkaistu 11 syyskuuta 2017.

Kysy meiltä