Partner login

Uuden sukupolven palosuojatut vaatteet

Snickers Workwear - Suomi

Snickers Workwear lanseerasi 2011 uuden palosuojattujen työvaatteiden malliston. Näiden avulla ammattilaisen elämä on sekä turvallisempaa että tehokkaampaa. Kaikki palosuojatut työvaatteemme tarjoavat saman mukavuuden, mitä Snickers Workwear työvaatteilta odotetaan. Mallistossa on mukana niin työtakit, työhousut, T-paidat kuin alusvaatteetkin työhön.

PalosuojatutSnickers Workwear on aina ollut edistyksellisten työvaatteiden eturintamassa. Tätä vain vahvistaa vuonna 2011 lanseerattu uusi palosuojattujen vaatteiden mallistomme. Fiksua toiminnallisuutta, huippuluokan mukavuutta ja optimaalista suojaa - luonnollisesti olemassa olevien standardien mukaisesti.

Altistuessaan kuumuudelle, materiaali jäykistyy ja suojaa ammattilaista kuumuudelta ja tulelta muodostamalla eräänlaisen suojaavan muurin.

Useat markkinoilla olevista palosuojatuista vaatteista täyttävät kyllä standardit, mutta ovat kömpelöitä, hankalia liikkuessa ja epämukavia. Snickers Workwear palosuojattujen mallisto suojaa kipinöiltä, kuumuudelta ja tulelta, mutta ne ovat myös miellyttäviä käyttää. Huippuluokan toiminnallinen työ tekee ammattilaisen työpäivästä helpomman, sanoo Petra Engström, Tuotepäällikkö, Snickers Workwear.

Pitkät alushousut, housut (riipputaskuilla ja ilman), hitsarin haalari, lyhyt- ja pitkähihaiset T-paidat, takit (vuorilla ja ilman), alushousut ja sukat tuotiin markkinoille samaan aikaan. Kaikissa vaatteissamme on ergonominen leikkaus, jonka ansiosta vaate liikkuu käyttäjänsä kanssa, alaspäin suunnatut taskut estävät hitsauskipinöiden läpitunkeutumisen. Koska vaatteet ovat kosteutta siirtäviä, kehon lämpötilasta on helppo pitää huoli kovan työn aikana. Housujen edistyksellinen polviensuojaus antaa optimaalista mukavuutta.

Jo tuotteitamme etukäteen testanneet testihenkilöt olivat erittäin positiiviisia. Selkeästi oli olemassa suuri tarve saada suojaavia vaatteita, jotka tarjoavat huippuluokan turvaa, erinomaisen istuvuuden ja fiksun muotoilun, sanoo Björn Kronke, Tuotepäällikkö, Snickers Workwear.

Julkaistu 01 lokakuuta 2011.

Kysy meiltä