Partner login

Arvostettu Design-palkinto Snickers käsineille

Snickers Workwear - Suomi

Kansainvälinen tuomaristo palkitsi yhteensä kolmet uudet Snickers Workwear Left & Right käsineet arvostetulla Red Dot Design-palkinnolla. Tiukassa kilpailussa Specialized Tool, Specialized Impact ja Power Grip -käsineet palkittiin erinomaisesta muotoilusta ja toiminnallisuudesta.

Snickers Workwear red dot design award news

- Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia palkinnosta. Tämän saavuttamiseksi on tehty kovasti työtä, kertoo Joakim Hedelin, uuden liiketoiminnan Johtaja Hultafors Groupilla. Red Dot Design-palkintoa pidetään maailman arvostetuimpana muotoilualan palkintona. Red Dot on symboli innovaatiolle, toiminnallisuudelle sekä laadulle. Tämän vuoden kilpailuun osallistui 4,815 tuotetta lähes kahdeltatuhannelta valmistajalta yhteensä 53:sta eri maasta.

- Tämä osoittaa meidän pärjäävän hyvin kansainvälisessä kilpailussa, sanoo Joakim Hedelin. Tapamme kyseenalaistaa vanhoja totuuksia ja jatkuva alan toimintatapojen kehitys on meidän polkumme menestykseen.

Palkitut käsineet ovat osa uutta konseptia Snickers Workwearilta, joka mullistaa tapamme käyttää ja hankkia työkäsineitä. Left & Right käsineet myydään yksittäin, sillä kädet tekevät eri asioita saman tehtävän aikana ja siksi tarvitsevat usein erilaisen suojaavuuden, otteen pitävyyden ja sormituntuman. Lisäksi vasen ja oikea käsine kuluvat usein eri tavoilla ja eri tahdissa. Toinen käsine kuluu lähes aina nopeammin loppuun, jolloin Left & Right konseptin ansiosta molempia ei tarvitse uudistaa samaan aikaan.

- Kun päätimme kehittää käsineet vaativille ammattilaisille, aloitimme työn tutkimalla syvällisesti kuinka ammattilaiset käyttävät käsineitään, kertoo Cecilia Bergsten, Tuotekehittäjä Hultafors Groupilla. Tällä tavoin onnistuimme kehittämään käsineille ainutlaatuisen istuvuuden ja optimaalisen suorituskyvyn kaikkiin tehtäviin. On todella palkitsevaa, että myös muotoilualan edelläkävijät pitävät lopputuloksista, sanoo Cecilia Bergsten.

Specialized Tool, art no: 9597 / 9598
Specialized Impact, art no: 9595 / 9596
Power Grip, art no: 5957 / 9558

Julkaistu 21 heinäkuuta 2014.

Kysy meiltä