Partner login

Uusi suojavaatevalikoima – kokonaisvaltaiseen pukeutumiseen

Snickers Workwear - Suomi

ProtecWork on uusi suojavaatemallisto, jossa yhdistyvät kattava kuumuudelta ja tulelta suojaamisen asiantuntemus sekä tietotaito Snickers Workwearin tunnettuun ergonomiaan ja istuvuuteen. Jotta voisimme tarjota parhaat kuumuudelta ja tulelta suojaavat vaatteet, Snickers Workwear on hankkinut johtavan ruotsalaisen tuotemerkin, jolla on yli 20 vuoden kokemus energia- ja rautatiealan suojavaatteiden suunnittelussa ja kehittämisessä.

Tuloksena on uusi mallisto, joka tarjoaa luonnollisen suojan kuumuuden ja tulen vaikutuksia vastaan, antaen erinomaisen kestävyyden ja mukavuuden sekä ergonomisen, modernin istuvuuden.

protecwork, protective wear, protective clothing, snickers workwear,

PROTECWORK – SUOJAVAATEMALLISTO

Jo alusta lähtien Snickers on tarjonnut käyttäjälleen kokonaisvaltaisen malliston – työvaatteita sateeseen, auringonvaloon, lämpiin ja kylmiin oloihin sekä talvi- että kesäaikakaudelle. Uuden suojavaatemalliston vaatteet ovat sertifioitu suojaamaan käyttäjäänsä vakavilta riskeiltä, kuten kuumuudelta, tulelta, valokaarilta, arkitiselta kylmyydeltä, antistaattiselta sähköltä sekä tarjoaamaan näkyvyyden hämäriin työoloihin. Ilmoitettujen sähkötapaturmien määrä kasvoi viime vuonna erityisesti kaivosteollisuudessa ja teollisuuden sektorilla, mikä näkyy Ruotsin sähköturvallisuusviraston luvuissa – tarkoittaen, että investointi on erittäin ajankohtainen.


"Vaatteiden on oltava toimivia kaikissa sääolosuhteissa ja erityisesti tietyissä ammattiluokissa, kuten esimerkiksi energia- ja rautatiealan kohdalla, on tärkeää kerrospukeutua oikein. Oikea oppinen suojavaatteiden käyttö ja sen merkitys on ilmiselvää onnettomuustilanteissa, sillä se voi vähentää tai ehkäistä palovammoja ja jopa kuolemantapauksia ", sanoo Snickers Workwearin suojavaatteiden sekä suojaratkaisuiden toiminnan johtaja Per Wagnås.

protecwork, protective wear, protective clothing

65 lanseerattua mallia

Snickers Workwear on työskennellyt ahkerasti tuotteiden parissa jo Puvabin (johtava pitkäikäisten ja kestävien suojavaatteiden valmistaja) hankkimisesta lähtien (vuosi sitten). Tämä intensiivinen työ on mahdollistanut Snickers Workwearille 65 uutta suojavaatemallia, jotka perustuvat Puvabin 30 vuoden kokemukseen kuumuuden ja tulen suojaamisesta yhdistettynä Snickersin innovatiiviseen muotoiluun.


"Puvabin tietämyksen ja kokemuksen ansiosta Snickers on nyt kokonaisvaltainen brändi. Ensimmäinen valikoimamme on hyvin harkittu sekä moderni, suunniteltu siten, että se vastaa tärkeimpiin riskiympäristöjen asettamiin vaatimuksiin varmistaen korkean suojatason riskialtiissa työtilanteissa. Suuri askel suojavaatetuksellemme ergonomian ja istuvuuden saralla, muotoilumme yhdistettynä tarkasti harkittuun suojaukseen ja sen asettamiin vaatimuksiin on uniikkia", Wagnås sanoo.

protectwork, protective wear, protection clothing, snickers workwear

Faktoja Snickers Workwearin suojavaatteista:

Kevlar-vahvikkeet riskialttiilla paikoilla, kuten jaloissa ja taskuissa.
• Taskut sijaitsevat molemmilla puolilla lahkeita – sopien vasen- ja oikeakätisille.
• Takeissa riskialttiilla kohdilla suojaava kangasmateriaalia.
• Korkean suojaustason omaavaa materiaalia.
• Pestävä 60 asteessa sekä rumpukuivaus, vaatteita ja heijastavat alueet tarjoavat edelleen korkean tason näkyvyyden sekä samat suojaustasot pesun ja kuivauksen jälkeenkin.
• 100% luontainen palonestoaine, joka on upotettu kuituun, ja joka pysyy vaattessa.

protectwork, protective wear, protection clothing, snickers workwear

Julkaistu 06 marraskuuta 2018.

Kysy meiltä