Partner login

Snickers Workwear lanseeraa naisten huomiotyöhousut

Snickers Workwear - Suomi

Huomiotyövaatteet ovat olennainen osa henkilökohtaista suojausta, mikä tekee sinut näkyväksi sumuisissa, hämärissä ja heikosti valaistuissa olosuhteissa. Snickers Workwear tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia huomiotyövaatteita – kaikkiin vuodenaikoihin sekä sääolosuhteisiin.

Kevät / kesä 2019 Snickers Workwear lanseeraa ensimmäiset naisten huomiotyöhousut: 6730 AllroundWork+, naisten huomiotyöhousut riipputaskuilla, lk 2.

Työhousut, joissa optimaalinen naisten istuvuus

”Naisten istuvuudella olevat työvaatteemme perustuvat toimiviin ja suosittuihin miesten malleihin, mutta niissä on naisten kehomuodolle räätälöity istuvuus”, sanoo Snickers Workwearin suunnittelija Kicki Kemze. ”6730-huomiotyöhousuissa on leveämpi lantio ja kapeampi vyötärö, jotta ammattityönäiset pystyvät työskentelemään tehokkaasti ja ergonomisesti sekä näkyvät huonosti valaistuissa työoloissa.

6730 AllroundWork+, naisten huomiotyöhousut riipputaskuilla, lk 2
Naisten huomiotyöhousut riipputaskuilla tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja työskentelymukavuuden. Ensiluokkainen suojaus polvissa, tuuletus polvitaipeissa ja joustokiila haarovälissä mahdollistavat työnteon kaikenlaisissa työolosuhteissa. EN 14404.

Julkaistu 15 huhtikuuta 2019.

Kysy meiltä