Partner login

Kuka sanoo, että et voi valita perhettäsi?

Snickers Workwear - Suomi

Perhesuunnittelua ei kannata koskaan ottaa kevyesti. Sen sijaan, että tarjoaisimme Snickers Workwearilla yksittäisiä työvaatteita, tarjoamme nyt työvaateperheitä.

Lopputuloksena neljä työvaateperhettä: : RuffWork, FlexiWork, LiteWork ja AllroundWork. Kukin perhe on suunnatti sopimaan erilaisiin työpäiviin, tarjoten ammattilaisille täydelliset työvaatteet kaikkiin olosuhteisiin. 
Snickers Workwear tuoteperhe

FlexiWork: Liikkumisen vapautta

Tämän tuoteperheen työvaatteet ovat superjoustavat ja todella mukavat päällä. Nämä hightech-tuotteet edustavat myös työvaatetuksen uusinta kehitystä joustomateriaaleineen ja BodyMapped-muotoiluineen. Edelläkävijän valinta. 

AllroundWork: Valmiina kaikkeen 

Tässä tuoteperheessä yhdistyvät uskomaton istuvuus, käyttömukavuus ja hyvin suunniteltu toiminnallisuus. Varma valinta päivittäiseen työhön kaikenlaisissa arjen ympäristöissä.

LiteWork: Kevyt ja hengittävä

Superkevyet ja nopeasti kuivuvat. Nämä huippuluokan työvaatteet, joissa käytetään känteentekevää 37.5®-teknologiaa, takaavat tehokkaan ilmanvaihdon kovassa työssä ja lämpimissä olosuhteissa.

RuffWork: Kovaan käyttöön

Näissä kovaan käyttöön suunnitelluissa nykyaikaisissa työvaatteissa yhdistyvät uskomaton istuvuus ja parannettu toiminnallisuus. Ammattilaisille, jotka haluavat luottaa varusteisiinsa vaativimmissakin olosuhteissa.

Snickers Workwear tuoteperhe_2

Julkaistu 08 joulukuuta 2016.

Kysy meiltä