Partner login

Snickers Workwearin stretch-valikoima laajentuu

Snickers Workwear - Suomi

Jotta voimme vastata ergonomisten työvaatteiden kasvavaan kysyntään ja pysyä mukana joustavien materiaalien nopeassa kehityksessä – Snickers Workwear laajentaa stretch-valikoimaansa kolmella uudella tyylillä keväällä/ kesällä 2019. Näissä on ohut ja joustava istuvuus.

Uudet kehittyneet stretch-materiaalit

Viimeisten vuosien aikana on kehitetty joustavaa kuituteknologiaa, mikä on johtanut uusiin ja parannettuihin materiaaleihin, joissa on mekaaninen, kaksisuuntainen tai 4-suuntainen stretch-ominaisuus. Tämä kehitys, joka on pitkälti saanut alkunsa urheilualan kasvavista vaatimuksista, löytyy nyt myös korkealaatuisista työvaatteista.


”Ihmiskeho on kolmiulotteinen, ja käyttämällä stretch-kankaita yhdistettynä esitaivutettuihin paikkoihin voimme tarjota työvaatteita, joilla on poikkeuksellinen istuvuus, liikkumisen vapaus ja mukavuus”, sanoo Snickers Workwearin tuotepäällikkö Tobias Rantzén. ”Stretch-materiaalia sijoitetaan joko taipeisiin tai laajentuviin kehon kohtiin. Esimerkiksi stretch-paneelit voidaan sijoittaa hihoihin sekä polviin tai niiden yläpuolelle, jotta ammattilaiset voivat liikkua vapaasti työvaatteen rajoittamatta heidän työskentelyään.”

Stretchiä ja slim fit -istuvuus

Kolme uutta stretch-vaatetta ovat 6341 AllroundWork, stretch työhousut, 6143 AllroundWork, stretch työshortsit ja 6141 AllroundWork, stretch työshortsit riipputaskuilla. Näissä kaikissa kolmessa suositussa mallissa on 6241-työhousujen ominaisuudet lähtökohtana. Mukana myös Snickers Workwearin oma slim fit -istuvuus, joka tarjoaa suhteellisen tiukan ja kehon muotoja myötäilevän istuvuuden.

”Stretch-kankaiden avulla voimme räätälöidä vaatteet tiukasti istuviksi, kyse ei ole vain ulkonäön muutoksesta, mutta se varmistaa myös että työvaate seuraa jokaista liikettäsi tarjoen mukavuutta”, Tobias Rantzén sanoo.

6341 AllroundWork, Stretch TYÖHOUSUT

Stretch-työhousut slim fit -istuvuudella. 4-suuntaan joustava stretch-kangas työhousujen takapuolella ja haarakappale antavat erinomaisen jouston sekä mukavuuden.

6143 AllroundWork, Stretch TYÖSHORTSIT

Stretch- työshortsit slim-istuvuudella. 4-suuntainen stretch-kangas työshortsien takapuolella ja haarovälissä tarjoaa erinomaisen jouston sekä mukavuuden.

6141 AllroundWork, Stretch ShortsIT RIIPPUTASKUILLA

Stretch-työshortsit slim-istuvuudella ja riipputaskuilla. 4-suuntainen stretch-kangas työshortsien takapuolella ja haarovälissä tarjoaa erinomaisen jouston sekä mukavuuden.

Julkaistu 25 maaliskuuta 2019.

Kysy meiltä