Partner login

Snickers Workwearin valikoima laajenee Stretch-työvaatteilla

Snickers Workwear - Suomi

Syksy- /talvikaudella 2018 Snickers Workwear lanseeraa täydellisen Stretch-valikoiman. 6940 FlexiWork, Softshell Stretch -työhousut ja 1940 FlexiWork Softshell Stretch -takin. Nämä tarjoavat optimaalisen istuvuuden – erityisesti työhön, joka vaatii maksimaalista liikkuvuutta.

MONIPUOLISET TYÖVAATTEET TAKAAVAT LIIKKUMISEN VAPAUDEN

Stretch-sarjassa on ainutlaatuinen kangaskoostumus, jossa on 4-suuntaista Schoeller® Soft Shell Stretch -kangasta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Schoeller® Softshell 4-suuntainen Stretch antaa myös vaatteelle sen tuulenpitävyyden että mukavuuden. Kestävyyden takaamiseksi takissa on Armortex® Kevlar -vahvisteiset käsivarret ja housuissa polvet sekä lahkeensuissa on 3-kerroksiset Cordura®-vahvikkeet.

"Yhdistämällä eri vaatekappaleissa erilaisia kankaita varmistamme, että kunkin kangaskudoksen parhaat ominaisuudet tulee maksimoitua. Työvaatevalikoimassamme erityisesti Stretch-vaatteet seuraavat kehosi liikkeitä, jolloin ne tarjoavat sinulle erinomaisen liikkuvuuden haittaamatta työntekoasi", kertoo Snickers Workwear -brändin valikoimapäällikkö Tobias Rantzén.

Joustavuutta ja mukavuutta

Stretchiä lisätään työvaatteisiin, jotta ne tarjoavat maksimaalisen liikkumisen vapauden. Erityisesti vaatteiden alueisiin, joilla varmistetaan hyvä ilmanvaihto sekä istuvuus. Stretch sijoitetaan kohtiin, joissa kehon taivutus tapahtuu tai missä kehon muoto laajenee. Esimerkiksi se voidaan sijoittaa hihoihin, työhousujen polvien kohdalle tai polvien yläpuolelle optimoimaan maksimaalisen liikkumisen vapauden. Käyttämällä Stretch-kankaita saamme työvaatteista enemmän istuvia sekä kapeampia esim. housujen lahkeista.

"Käyttämällä Stretchiä voimme valmistaa vaatteista vieläkin istuvuudeltaan parempia, mikä ei ainoastaan tarjoa uuden ilmeen mutta suojaa myös sinua entistä enemmän työturvallisuusriskeiltä. Tämä todellakin venyttää työvaatealan tarjontaa entistäkin istuvempien työvaatteiden valmistukseen. Stretch on ehdottomasti täällä jäädäkseen ", sanoo Snickers Workwear -brändin päällikkö Tobias Rantzén.

Julkaistu 10 lokakuuta 2018.

Kysy meiltä