Partner login

Uuden sukupolven työhousujen lanseeraus

Snickers Workwear - Suomi

Jo yli kahden vuoden ajan, Snickers Workwear on työskennellyt kehittääkseen yrityksen historian suurinta hanketta: uuden sukupolven työhousut ammattilaisille. Lanseerauksen taustalla on äärettömän huolellinen kehitystyö, johon on kuulunut mm. 270 viikkoa kestäneet 130 ammattilaisen suorittamat käyttötestit 225 prototyyppituotteelle.


Tuloksena on täysin uusi konsepti, johon kuuluu neljä erilaista työhousuperhettä, jotka asettavat riman työvaatemarkkinoilla taas uusiin korkeuksiin. Ensimmäisessä aallossa syksyllä 2015 lanseerataan RuffWork ja FlexiWork työhousut.

On kulunut melkein kymmenen vuotta siitä kun Snickers Workwear mullisti toimialaa 3-sarjan työhousuilla, jotka ovat tänä päivänä jo todellisia klassikoita. Nyt yhtiö juhlii 40-vuotis syntymäpäiviään ja keskittyy jälleen osoittamaan johtoasemansa lanseeraamalla uuden sukupolven työhousut ja niiden myötä lukuisia uusia innovatiivisia ominaisuuksia. Kiitos kattavan esitutkimustyön, haastattelutyön, ryhmätyötilaisuuksien, sekä niitä seuranneen edistyneen muotoilutyön sekä erityisen vaativan tuotetestaamisen, yhtiö on vakuuttunut uusien työhousujen sisältävän juuri ne ominaisuudet, joita ammattilaiset oikeasti haluavat ja tarvitsevat.

- "Olemme äärettömän ylpeitä kaikesta kehitystyöstämme uuden sukupolvien työhousujen suhteen. Ennen kaikkea ne ovat erittäin mukavat käyttää ja ne vievät työskentelymukavuuden kokonaan uudelle tasolle. Niissä on nykyaikainen muotoilu ja erinomainen istuvuus, joka tarjoaa äärimmäisen liikkumisen vapauden. Esitaivutettujen lahkeiden ansioista käyttäjä voi liikkua vapaasti ja vaihtaa asentoa polvistumisesta pystyasentoon helposti", sanoo Fritjof Henmark, Valikoimapäällikkö Snickers Workwearilla.

- "Puhtaasti käytännöllisestä näkökulmasta tämä tarkoittaa ettei housuja tarvitse nyppiä ylöspäin aina kun halutaan käydä polvelle. Housun lahje yksinkertaisesti seuraa liikettäsi luonnollisella ja mukavalla tavalla ja tarjoaa suojaa juuri sinne missä sitä tarvitaan", sanoo Fritjof Henmark.

Uuden sukupolven työhousuissa on kokonainen kirjo uusia ratkaisuja käyttömukavuuden ja toiminnallisuuden parantamiseen. Kaikkea uusista materliaaliyhdistelmistä ja joustokankaista aina älykkääseen tuuletukseen ja KneeGuard Pro -järjestelmään, joka on Snickers Workwearin uuden sukupolven polviensuojaus.

Yksi oivallus, jonka Snickers Workwear sai haastatellessaan ammattilaisia oli että monet pitivät oikean mallin valintaa vaikeana tehtävänä. Ja lisäksi selvisi etteivät ammattilaiset tarvinneet kaikkia ominaisuuksia, jotka tähän saakka ovat olleet mukana kaikissa Snickers Workwearin työhousuissa.

Tämän vuoksi uuden sukupolven työhousussa on yksi tärkeä uusi ominaisuus: on ilmiselvää ja helppoa ymmärtää mitä kukin tuoteperhe edustaa ja mihin tehtäviin se sopii. Uusissa työhousut ovat saatavilla kolmella varustetasolla erilaisten tarpeiden täyttämiseksi.

Ensimmäisessä aallossa lanseerataan RuffWork ja FlexiWork tuoteperheet. RuffWork työhousut edustavat kestävää muotoilua, joka on tarkoitettu kovaan työhön ja vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla on myös denim-versio niille, jotka pitävät farkkumaisesta ulkonäöstä. FlexiWork on joustomateriaalista valmistettu high-tech työhousu, joka tarjoaa äärimmäistä liikkumisen vapautta.

− "RuffWorkin ja FlexiWorkin julkaisu on vain alkusoitto historiamme suurimmalle lanseeraukselle. Keväällä paljastamme jälleen uusia tuoteperheitä, jotta voimme tarjota kattavan valikoiman uuden sukupolven työhousuja kaikkiin tarpeisiin", sanoo Fritjof Henmark.

Lisätietoja varten voit olla yhteydessä minuun:
Fritjof Henmark, Assortment Manager Snickers Workwear
Mobile: +46 708 350 347
Email:

Julkaistu 01 syyskuuta 2015.

Kysy meiltä