Partner login

Maailman ensimmäiset aktiiviset polvisuojat

Snickers Workwear - Suomi

Joustavat työssä – kovettuvat iskusta. Kestävät kauemmin kuin muut polvisuojat. Vallankumoukselliset Snickers Workwear 9191 XTR D3O® -polvisuojat vievät huippuluokan polviensuojauksen täysin uudelle tasolle.

aktiiviselle ammattilaiselle

Uraauurtavissa polvisuojissa on edistyksellinen esitaivutettu muotoilu, jossa yhdistyvät pehmeä, mutta kestävä ulkokuori ja sisäpuolen huipputekninen iskuja vaimentava D3O®-materiaali. Ne antavat äärimmäisen toiminnallisuuden ja työskentelymukavuuden, kun vietät paljon aikaa työskennellen polvillasi.

High-tech D3O® materiaali. Huipputekninen D3O® materiaali.
Aktiivinen D3O®-materiaali on suunniteltu älykkäistä molekyyleistä. Ne liikkuvat käyttäjän liikkuessa, mutta iskun voimasta ne lukkiutuvat toisiinsa vaimentaen iskun.
Korkean luokan suoja. Korkeatasoista suojaa.
9191 XTR D3O®
-polvisuojat antavat polvillesi markkinoiden parhaimman suojan, jos työskentelet paljon polvillasi ja nouset ylös ja laskeudut alas polviesi varaan useita kertoja päivässä.
Pitkäkestoinen suoja. Pitkäkestoista suojaa.
Luja D3O®-materiaali painuu kokoon erittäin hitaasti, minkä ansiosta polvisuojat säilyttävät muotonsa kovassa työssä pitkään.
Egonominen muotoilu Ergonominen muotoilu.
Polvet eivät ole litteät. Sen vuoksi 9191 XTR D3O® -polvisuojissa on ergonominen valmiiksi taivutettu muotoilu, jonka ansiosta polvisuoja asettuu polvistuttaessa tiiviisti polven ympärille.

Julkaistu 22 maaliskuuta 2013.

Kysy meiltä