Partner login

Snickers Workwear lanseeraa uudet lattia-asentajan housut

Snickers Workwear - Suomi

Valmistettu kestävästä RipStop-kankaasta ja mekaanisesta stretch -kankaasta. Uskomaton jousto ja mukavuus edistyksellisillä toiminnoilla.

optimaalista mukavuutta ja kestävyyttä

Nämä housut on valmistettu kestävästä Ripstop-kankaasta, jossa on mekaaninen stretch-kangas – uskomaton jousto ja mukavuus edistyksellisillä toiminnoilla. Polvissa on käytetty aivan uudenlaista Armortex® -stretch -kangasta, jossa on DuPont™-Kevlar®-aramidi -kuituja.

"Housujen muotoilu perustuu suosittuun 6-sarjan muotoiluun, jossa yhdistyvät pehmeät ja joustavat kankaat. Tämä takaa erinomaisen joustavuuden sekä mukavuuden. Lyhyesti sanottuna nämä housut seuraavat työtehtäviesi liikkeitä" kertoo myyntijohtaja Henry Lundberg.

"Päätavoitteemme on ollut valmistaa parhaimmat lattia-asentajan housut ikinä"

"Tavoitteenamme oli tehdä kaikista mukavimmat lattia-asentajan housut eri työoloihin niin kylmiin kuin lämpimiin, ilman että tingimme kestävyydestä. Saamamme palautteen perusteella voimme olla enemmän kuin tyytyväisiä, Henry sanoo.

Lattia-asentajan housut

testattu lattia-asentajilla ympäri maailman

Kuten normaalisti, tuotteitamme testataan perusteellisesti ennen kuin lanseeraamme ne. Näin on myös menetelty uusien lattia-asentaja housujen kohdalla.


"Olen pitänyt lattia-asentajan housuja nyt 5 kuukautta joka päivä. Olen hämmästynyt siitä, miten ne voivat olla niin mukavat sekä kevyet, mutta riittävän kestävät kestämään 5 tuntia päivässä sekä 5 päivää viikossa, sanoo Tord Modig, yksi testaajista. Lue koko haastattelu Tord Modigista täältä

Tord Modig

Julkaistu 23 heinäkuuta 2018.

Kysy meiltä