Partner login

Uudet tuotteet naisten mallistossa

Snickers Workwear - Suomi

Tämän vuoden syksyn ja talven kauden aikana Snickers Workwear tuo markkinoille useita uusia malleja naisille. Valikoima täydentyy kuudella takilla ja yhdellä parilla housuja. Kaikki tuotteet ovat erinomaisesti istuvia, mukavia ja toiminnallisia.

Womens collection, insulated jacket, winter jacket, snickers workwear

ISTUVAT TAKIT – SÄÄHÄN KUIN SÄÄHÄN

Uusi mallisto pitää sisällään myös kolme huomiotakkimallia;

"Huomiovaatteet ovat olennainen osa henkilökohtaista suojaustasi, kun työskentelet hämärän valaistuksen työolosuhteissa. Nyt meiltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ja eri ominaisuuksilla olevia naisten huomiovaatteita", kertoo Snickers Workwear -brändin valikoimapäällikkö Tobias Rantzén.

High-vis, womens collection, snickers workwear

MONIPUOLISET JA ERINOMAISESTI ISTUVAT TAKIT

1107 AllroundWork, naisten 37.5® -takki on samanlainen kuin 1100 AllroundWork, 37.5® miesten malli. Sen lisäksi, että se istuu erinomaisesti, se on hintansa arvoinen. Takissa on käyttössä 37.5®-teknologia, missä aktiivihiukkaset keräävät ja vapauttavat kosteutta sekä pitävät täten optimaalisen kosteuden ihosi ja kankaan välisessä mikroilmastossa. Tekniikka ylläpitää oikean lämpötilan ja kosteuden kehollasi, kun työskentelet fyysisissä työtehtävissä.

"37.5® -tekniikka sopii täydellisesti työvaatteisiimme, koska se auttaa pitämään kehon ihanteellisen lämpötilan ja kosteuden tietyn asteisena, vaikka kyseessä olisi korkean tai matalan intensiviteetin työ. Toisin sanoen se pitää sinut mukavana", kertoo Snickers Workwear -brändin valikoimapäällikkö Tobias Rantzén.

Tämän lisäksi valikoimaan kuuluu SoftShell-takki ja vedenpitävä 2-kerroksinen kuoritakki. 1207 AllroundWork, naisten Softshell-takki on monipuolinen takki, joka on tuulenpitävä ja vedenpitävä. 1367 AllroundWork, naisten vedenkestävä kuoritakki, jossa on vesitiiviit saumat sekä vedenpitävät kaksisuuntaiset YKK Aqua Guard® Vislon -vetoketjut.

womens collection, snickers workwear, winter jacket

Stretch-työhousut naisten istuvuudella

Tämä kauden mahtavin uutuus on naisten omat stretch-työhousut erinomaisella istuvuudella. 6701 AllroundWork, naisten Stretch-työhousut riipputaskuilla ovat mukavat ja toimivat.

"Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan naisille toimivat, erinomaisesti istuvat stretch-työhousut. Testaajiltamme olemme tähän mennessä saaneet vain hyvin positiivista palautetta. Moderni leikkaus, esitaivutetut lahkeet ja Cordura® -joustokiila haarovälissä takaavat uskomattoman liikkumisen vapauden.", sanoo Snickers Workwear -brändin valikoimapäällikkö Tobias Rantzén.

womens work trousers, womsne collection, snickers workwear, stretch trousers, female fit

Julkaistu 28 syyskuuta 2018.

Kysy meiltä