Partner login

Snickers Workwear lanseeraa uuden vedenkestävän talvitakin

Snickers Workwear - Suomi

Uusi Snickers Workwear -suosikki on nyt lanseerattu suositusta 1100 AllroundWork 37.5® -talvitakista, nimittäin vedenkestävänä sekä hupullisena versiona. 1102 AllroundWork, vedenkestävä 37.5® -talvitakki, joka on suunniteltu tarjoamaan suojaa kaikentyyppisiin sääolosuhteisiin.

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA

1102 on 1100 -takista päivitetty versio, jossa on samat ominaisuudet, kuten paksu 3D-verkkovuori selässä, mikä lisää ilmanvaihtoa, lämpöä ja mukavuutta. Esitaivutetut hihat ja joustavat osiot takana hartioissa lisäävät liikkumisen vapautta.

"Se on suunniteltu pitämään sinut täysin kuivana. Takin kaikki saumat ovat joko teipattuja tai ommeltuja, jolloin se tarjoaa sinulle korkealuokkaista suojaa eri sääolosuhteisiin."

"Se on suunniteltu pitämään sinut kuivana. Takin kaikki saumat ovat joko teipattuja tai ommeltuja, joten takki tarjoaa erinomaista suojaa eri sääoloihin. Takin ulkomuoto tarjoaa suojaa kosteisiin sääoloihin, sillä takin taskut sekä hihansuut ovat muotoiltu sekä ommeltu niin ettei kosteus pääse sisäkerroksiin", sanoo Snickers Workwearin valikoimapäällikkö Tobias Rantzén.

VEDENKESTÄVÄ JA IRROTETTAVA HUPPU

1102 AllroundWorkin, vedenkestävässä 37.5® -talvitakissa on vedenkestävä irrotettava huppu. Siinä on myös tuulelta suojaava korkea kaulus, joten vaikka huppua ei käytetä, kaulus tarjoaa suojaa tuulisiin työoloihin.

37.5® mukavuutta koko päiväksi

37.5®-teknologiaa käytetään takissa erityisen mukavuuden takaamiseksi. Teknologia toimii kuten täydellinen mikroilmasto, joka ylläpitää oikeaa lämpötilaa ja kosteutta, kun työskentelet fyysisesti.

"37.5® -teknologia sopii täydellisesti työvaatteisiimme, sen korkean absorptio-ominaisuuden takia. Se auttaa pitämään ihanteellisen kehon lämpötilan ja suhteellisen kosteuden sekä korkean että matalan intensiviteetin työssä. Toisin sanoen se pitää sinut oikean lämpöisenä ja mukavana", sanoo Snickers Workwearin valikoimapäällikkö Tobias Rantzén.

Julkaistu 07 marraskuuta 2018.

Kysy meiltä