Käy reilusti polvillesi

Maailman ensimmäiset kiinteät sertifioidut polvisuojat

Snickers Workwear on kehittänyt – ja jatkokehittänyt – työvaatteita vuodesta 1975. Tämän kehitystyön tuloksena tuomme markkinoille maailman ensimmäiset sertifioidut polvisuojat, jotka on täysin kiinnitetty ensiluokkaisiin joustaviin housuihin. Polvisuojissa on matala profiili, ja ne ovat kevyet ja joustavat. Siksi housut takaavat liikkumavapauden, jollainen on yleensä mahdollista saavuttaa vain ilman polvisuojia.

Matala profiili, mukavaa iskunvaimennusta

Uudet 6590 AllroundWork Stretch Trousers Capsulized™ Kneepads Holster Pockets -housut ovat yli kolme vuotta kestäneen vaativan tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Tuloksena on innovatiivinen yhdistelmä huippuluokan urheiluvaateteknologiaa yhdistettynä tunnettuun työvaateosaamiseemme. 6590-housut ovat itsestäänselvä valinta työssään paljon liikkuville ammattilaisille, jotka arvostavat kiinteiden ja sertifioitujen polvisuojien joustavuutta ja kestävyyttä.

6590 AllroundWork Stretch Trousers Capsulized™ Kneepads Holster Pockets

Maailman ensimmäiset työhousut, joissa on kiinteästi asennetut EN 14404 -sertifioidut polvisuojat. Slim Fit -housut ovat kestävät ja mukavat, ja ne on tehty päivittäiseen käyttöön.

Liikkumavapautta, joka tuntuu melkein siltä kuin polvisuojia ei olisi lainkaan.

Slim Fit -housut päivittäiseen käyttöön

Nämä kestävät housut joustavat entistä paremmin, sillä eniten kuormitukselle alttiissa kohdissa on kahteen suuntaan joustavaa stretch-materiaalia tai neljään suuntaan joustavat stretch-paneelit. CORDURA®-vahvistetut riippu-, nivelmitta- ja reisitaskut tarjoavat kestävää toimivuutta työvälineiden mukana kuljettamiseen. Uudet kestävät mutta kevyet Capsulized™-polvisuojat tarjoavat ergonomista ja aina mukana olevaa suojaa polville koko työpäivän ajan.

Hyväksytty EN 14404 -standardin mukaisesti

Capsulized™-polvisuojat tarjoavat sertifioitua tason 1 suojaa. Koska ne on kiinnitetty housuihin kiinteästi, housujen koon ja pituuden on tärkeää olla oikeat. Parhaiten sekä sinulle että työtehtäviisi sopivat housut valitset kokotaulukon avulla.

Capsulized™-polvisuojien valmistus

Uudet Capsulized™-polvisuojat on painehitsattu paikoilleen 196 °C:n kuumuudessa. Pintakerros on kestävää CORDURA® stretch -materiaalia. Sen alla on joustava liimakerros, joka kiinnittää CORDURA®-kerroksen ensimmäiseen suorituskykyiseen kerrokseen, joka on erittäin tiivistä sinistä vaahtomateriaalia. Sininen vaahtomateriaali vaimentaa 110 kg:n iskuja. Sen alla on violetti, tiheästä kierrätyskumista valmistettu suoja, joka tarjoaa 238 kg:n läpäisysuojauksen. Sen alla on kerros harmaata vaahtomateriaalia, jonka suojauskyky on 80 kg. Kaikki nämä kerrokset kiinnittää housujen lahkeisiin polyesterikangas, joka saa polvisuojat tuntumaan miellyttävältä polvia vasten.

Capsulized™-polvisuojien kerrokset

Capsulized™-polvisuojien rakenne koostuu kuudesta ainutlaatuisesta ja suojaavasta kerroksesta, jotka imevät energiaa polvilla työskenneltäessä. Uloimmat kerrokset suojaavat polvia kovilla alustoilla, ja sisimmät kerrokset huolehtivat polvisuojien mukavuudesta.

Capsulized™. Kutsumme sitä työvaatteiden keksimiseksi.

Snickers Workwear valmistaa yhtä työvälinettä, jota jokainen ammattilainen tarvitsee – nimittäin kestäviä ja toimivia työvaatteita. Kehitämme fiksuja ratkaisuja, jotka helpottavat vaatteitamme käyttävien ihmisten päivittäistä työtä. Tavoitteenamme on valmistaa turvallisia, mukavia, kestäviä ja vastuullisia työvaatteita. Kutsumme sitä työvaatteiden keksimiseksi. Juuri tätä uudet 6590 AllroundWork, Stretch Trousers Capsulized™ Kneepads Holster Pockets -housut edustavat.

Jatka lukemista