Suojaa polviasi maailman johtavalla sertifioidulla polvisuojalla

Opas iconOpas

Kovaa työtä tekevien ammattilaisten polvet joutuvat kovemmalle rasitukselle kuin monien huippu-urheilijoiden. Siksi polvivammojen riski on huomattavasti suurempi kuin muissa ammateissa. Vammat ja krooninen kipu voidaan välttää vaihtamalla polvisuojia säännöllisesti.

KneeGuard™

Polvien luotettava suojaus edellyttää tehokkaita, varmasti paikallaan pysyviä polvisuojia, ja juuri sitä tarjoavat Snickers Workwear KneeGuard™ -järjestelmä.

Polvisuojia voi säätää kahteen eri korkeuteen juuri oikeaan paikkaan, jolloin ne tuntuvat mukavalta ja suojaavat mahdollisimman hyvin. KneeGuard™ -järjestelmän laajennuslaskokset takaavat ensiluokkaisen suojan, mukavuuden ja kestävyyden.

Kaikissa housuissamme on ainutlaatuinen saumarakenne, joka mahdollistaa erikoisvalmisteisten polvipehmusteiden asettamisen eri asentoihin niin, että polvesi ovat aina turvassa.

Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta polvisuojat ovat joustavat kävelyn aikana, mutta asettuvat tiiviisti polvien ympärille polvistuttaessa. Korotetut reunat estävät lisäksi polvien liukumisen pois suojien päältä.

KneeGuard™ – miten se toimii?

Snickers Workwear -työhousuissa on paljon toimivia ominaisuuksia. Yksi niistä on Kneeguard Pro™ -järjestelmä, jolla varmistetaan polvisuojan oikea sijainti, jolloin se suojaa mahdollisimman hyvin.

  1. Polvitaskun muotolaskokset mahdollistavat polvisuojan käytön tinkimättä istuvuudesta.
  2. Laajennuslaskokset polven yläpuolella lisäävät mukavuutta.
  3. Kuusi ommelta pitää polvisuojan paikallaan, kaksi korkeussuunnassa ja neljä keskellä.
  4. Polvisuojan voi laittaa kahteen eri korkeuteen, jolloin ergonomia on paras eri vartalotyypeille.

Oikeiden polvisuojien valitseminen

Vaatiiko työsi polvistumista silloin tällöin, vai työskenteletkö paljon polviesi päällä? Vai joudutko laskeutumaan polvillesi monta kertaa päivässä? Valitse polvisuojat omaan työsi vaatimusten mukaan.

Polvisuojat

Milloin polvisuojat on vaihdettava?

Polvisuojat on aika vaihtaa uusiin, kun ne eivät enää palaudu, kun painat niitä. Ota tavaksi tarkistaa polvisuojien kunto aina, kun peset housut! Hyvä perussääntö on, että uusiin housuihin hankitaan aina uudet polvisuojat.

EN 14404 Polvisuojat

Tämä standardi kattaa polvisuojien koon, tehon jakautumisen, läpäisynkestävyyden ja käyttäjätestauksen.