"Haluamme haastaa alaa"

Henry on kehityspäällikkö, joka rikkoo jatkuvasti rajoja pysyäkseen edellä ja on edelleen innoissaan älykkäiden työvaatteiden kehittämisestä oltuaan Snickers Workwearilla jo 15 vuoden ajan.

Haastattelu

Henry Lundberg

Henry Lundberg harppoo kaksi porrasta kerrallaan Snickers Workwearin pääkonttoriin. Hän on kollegoidensa kanssa (turvavälit huomioiden) viimeistelemässä asioita ennen lanseerausta.

"Suhtaudun edelleen intohimoisesti Snickers-brändiin, koska meillä on yrityksen ja kollegoiden kanssa yhteinen visio tuotteiden jatkuvasta parantamisesta. Meitä kaikkia yhdistää kilpailunhalu, ja haluamme kyseenalaistaa asioita ja rikkoa rajoja. Näin varmistetaan, että olemme edellä muita ja että vaatteillamme on merkitystä käyttäjille ja heidän suorituskyvylleen." Henry muistaa selvästi, kuinka hankalia vääränlaiset vaatteet voivat olla. "Lapsena treenasin maastohiihtoa tavallisissa vaatteissa, koska toiminnallisia vaatteita ei silloin ollut olemassa. Olin aina jäässä. Ehkä juuri se kokemus johti siihen, että olen omistanut koko urani vaateteollisuudelle ja ollut erittäin innokas kehittämään vaatteita, jotka parantavat työpäivää."

Koska kehitystiimi haluaa keksiä uusia, mullistavia materiaaleja älykkäisiin työvaatteisiin, ei ole ihme, että se saa jopa 50 ammattilaista testaamaan prototyyppiä. Tiimi tutkii myös vähemmän tunnettuja materiaaleja, kuten kookospähkinöitä ja vulkaanista hiekkaa, joita käyttämällä pyritään saamaan kosteutta imevän kankaan toiminta käynnistymään siinä vaiheessa, kun käyttäjä alkaa hikoilla.

"Olin aina jäässä. Ehkä juuri se kokemus johti siihen, että olen omistanut koko urani vaateteollisuudelle."

Henryn yllä on tänään uusi tuote, 8521-paita, joka valikoiman kaikkien tuotteiden lailla perustuu tiettyyn haasteeseen – miten näyttää kokouksessa siistiltä, kun tulee suoraan rakennustyömaalta.

"Tämä on ohut, joustava ja hengittävä paita, jonka materiaali on osittain kierrätettyä nailonia. Paita ei rypisty. Käytän sitä varmasti myös matkustaessa, kun pandemian jälkeen voi taas aloittaa matkustelun. Vaikka olisin lentänyt 14 tuntia ja istunut täpötäydessä junassa ja taksissa ilman ilmastointia, näytän siistiltä ja paita näyttää vasta silitetyltä saapuessani kokoukseeni. Mutta siihen asti käytän tätä enimmäkseen täällä toimistossa, keväällä vuoristovaelluksella ja kun kiipeilen leikkaamaan kotipihan omenapuita. Mitä en malta odottaa!"

Henry Lundberg

Vuodet Snickers Workwearilla: 15

Tehtävä: Sales Developer Manager

Parasta roolissani: Haasteisiin vastaaminen yhteistyössä osaavien kollegoiden ja pätevän johdon kanssa omistautuen yksityiskohdille ja innovaatiolle.