Perusperiaate – vastuullisten käytäntöjen integrointi koko arvoketjuun

Olemme tietoisia, että vastuullisuus on prosessi

Vastuullisuus kuuluu luonnollisena osana tarjontaamme ja toimintaamme. Tiedämme omat vajavaisuutemme ja että vaikka toimisimme mahdollisimman kestävällä tavalla, aina jää tehtävää. Tämä tietoisuus on olennainen osa päivittäistä toimintaamme ja prosessejamme:

  • Tietoisuus siitä, miten toimintamme vaikuttaa ihmisiin ja koko planeettaan, olipa kyse suunnittelusta, materiaaleista tai tuotantomenetelmistä.
  • Arvioimme jatkuvasti toimintaamme, teemme parempia valintoja ja etsimme älykkäämpiä ratkaisuja parantaaksemme toimintatapojamme.

Tutkimus ja huolellinen testaus ovat olleet toimintamme ytimessä alusta lähtien. Sen ansiosta meillä on mahdollisimman paljon tietoa päätösten tueksi ja tiedämme paremmin, millaisia ympäristövaikutuksia päätöksillämme on. Yleinen tavoitteemme on aina ollut ja on myös tulevaisuudessa tehdä laadukkaita, ajattomia ja kestäviä tuotteita.

Olemme tietoisia haasteista

Olemme Snickers Workwearilla sitoutuneet tekemään kaikkemme kestävien käytäntöjen integroimiseksi brändiimme, mutta silti vastuullisuus on edelleen haastavaa – se on tasapainoilua, jossa tarvitaan erilaisia strategioita. Tavoitteenamme on olla kestävän kehityksen eturintamassa käyttämällä älykkäämpiä ratkaisuja ja teknologioita. Nopean muutoksen vauhdissa pysyminen on valtava haaste, mutta haluamme nähdä sen mahdollisuutena.

Meidän on mietittävä huolellisesti kaikkia päätöksiä, jotka vaikuttavat koko planeettaamme, meidän kanssamme työskenteleviin ihmisiin ja tuotteidemme käyttäjiin. Haluamme suojella ihmisten ja ympäristön hyvinvointia säilyttäen samalla tuotteiden korkean ja kestävän laadun kilpailukykyisillä hinnoilla.

Olemme tietoisia vahvuuksistamme

Olemme pohjoismainen yritys ja Pohjoismaat tunnetaan uraauurtavista innovaatioista, vihreistä metsistä, sinisistä järvistä ja lumisista maisemista. Maillemme on yhteistä rakkaus luontoon, alhainen korruptio ja pitkä ihmisoikeushistoria. Siksi ihmisistä ja maapallosta välittäminen kuuluu olennaisesti Snickers Workwearin perimään. Meillä on velvollisuus toimia tavalla, joka katsoo omia etujamme ja lain vaatimuksia pidemmälle.

Uskomme vahvasti korkeaan laatuun kahdesta syystä: ensinnäkin korkea laatu säästää ajan mittaan kustannuksia. Snickers Workwear -työhousut maksavat enemmän kuin halvempi vaihtoehto, mutta ne kestävät paljon kauemmin. Toinen syy on, että pidempi käyttöikä jättää paljon pienemmän ympäristöjalanjäljen. Kestävien tuotteiden kehittäminen on olennainen osa sitoutumistamme vastuullisuuteen.

Aito vakaumuksemme ja ohjaava periaatteemme on, että jatkuvalla parantamisella saamme aikaan tarvittavaa kehitystä myös vastuullisuuden alalla.