Suunnittelu

Valitsemme materiaalit ja suunnittelemme vaatteemme, jotta ne toimivat ja kestävät käytössä pitkään.

Kun suunnittelemme työvaatteita, jotka kestävät kovaa kulutusta päivittäisessä työssä, keskitymme vaatteita käyttäviin ihmisiin. Vaatteiden suunnittelussa keskitymme toimivuuteen, mukavuuteen ja kestävyyteen ja testaamme sekä materiaalien että rakenteen suorituskyvyn. Edistämme kiertotalouden mukaisia liiketoimintamalleja ja pyrimme jatkuvasti parantamaan työvaatteidemme kestävyyttä.

Käytämme parhaita materiaaleja, jotta vaatteemme kestävät käytössä vieläkin pidempään. Korvaamme perinteisiä kuituja kestävän kehityksen kannalta paremmilla vaihtoehdoilla pienentääksemme ympäristöjalanjälkeämme. Tätä edistävät seuraavat toimintatavat:

  • Testaamme vaatteet aidoissa toimintaympäristöissä.
  • Teemme fiksuja parannuksia.
  • Korvaamme perinteisiä kuituja vähemmän kuormittavilla vaihtoehdoilla.
  • Tuemme Better Cotton -aloitetta maailmanlaajuisen puuvillanviljelyn kehittämiseksi.
  • Omaksumme kiertotalouden mukaisia liiketoimintamalleja.

Olemme sitoutuneet hankkimaan 40 % kuiduistamme vähemmän kuormittavina kuituina vuoteen 2023 mennessä, ja vuonna 2030 osuus on jo 70 %. Varmistaaksemme, että vaatteemme kestävät käytössä jatkossakin, huolehdimme, että vähemmän kuormittavista kuiduista valmistetut vaatteet ovat yhtä kestäviä ja mukavia kuin muista materiaaleista valmistetut.

Lue lisää

Suunnittelu

Kuidut ja materiaalit

Käytämme parhaita materiaaleja, jotta vaatteemme kestävät käytössä vieläkin pidempään.

Suunnittelu

Suunniteltu kestämään käytössä pitkään

;

Hoito

The longer our clothes last, the less environmental impact they have. Read our care tips for taking the best care of your garments to make them last as long as possible.

Read more

Jatka lukemista

Tuotanto

Yhteistyö

;