Pidennä päällysvaatteidesi käyttöikää

Palauta vanhojen ja kuluneiden päällysvaatteiden vedenpitävyys OrganoTexin® valmistamalla 9912 Wash-In Textile Waterproofing -kyllästeellä.

Snickers Workwear ja ruotsalainen greentech-brändi OrganoTex® ovat yhdessä tuoneet markkinoille vaatteisiin pestävän vedenpitävän kyllästeen päällysvaatteille. Uutuuskylläste voi ylläpitää vaatteiden* vedenpitävyyttä tai vettä hylkivyyttä pidempään.

Snickers Workwear tunnetaan toimivien ja kestävien vaatteiden kehittämisestä ammattilaisten käyttöön kaikkialla maailmassa. Kovaa kulutusta kestävät ja pitkäikäiset tuotteet ovat paitsi ydinliiketoimintamme myös vastuullisuustoimintamme kulmakiviä. Mitä pidempään työvaatteemme kestävät, sitä vähemmän ne kuormittavat ympäristöä.

Snickers Workwearin yhteiskuntavastuukoordinaattori Maria Schartau on sanonut: ”Edistämme työvaatealan vastuullisuuskehitystä jatkuvasti. OrganoTex® on johtava toimija PFAS-vapaiden ja biohajoavien tekstiilikyllästeiden alalla. Siksi on luonnollista, että valitsimme sen tämän tuotteen yhteistyökumppaniksemme.”

Snickers Workwearin 9912 Wash-In Textile Waterproofing -kyllästettä myyvät valikoidut jälleenmyyjät kaikkialla Euroopassa. Kun käyttöohjetta noudatetaan tarkasti, jokainen käyttökerta palauttaa vaatteen vedenhylkivyyden ja edistää vaatteen vastuullisuutta pitkällä aikavälillä.

*Kylläste ei sovellu paloa hidastaville suojavaatteille tai muille henkilönsuojainasetuksen (EU) 2016/425 luokan III mukaisille vaatteille.

Pesuohjeet

Tämän artikkelin tuotteet